ye-logo.v1.2

Дев’ять тисяч першокласників Хмельниччини у День знань отримають базовий набір шкільного приладдя На правах реклами

Політика 1542
Подарунки школярам зменшать навантаження на родинний бюджет та зекономить батькам час на підготовку дитини до школи
Подарунки школярам зменшать навантаження на родинний бюджет та зекономить батькам час на підготовку дитини до школи. Фото: надане пресслужбою партії «За майбутнє».

Партія «За майбутнє» Хмельниччина до Дня знань подарує майже дев’ятьом тисячам першокласників області набори шкільного приладдя: олівці, альбоми для малювання, зошити і тому подібне.

За задумом партійців, такі подарунки зменшать навантаження на родинний бюджет та зекономить батькам час на підготовку дитини до школи.

«Ми розуміємо, що пандемія та карантин суттєво вплинули на матеріальне становище майже кожної сім’ї. А збирати до школи першокласника – найважче. Маємо надію, що ці набори стануть гарною допомогою для батьків», - вважає народний депутат України, лідер партії «За майбутнє» Хмельниччина Сергій Лабазюк. Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» з 2012-го року дарував набір першачка кожному випускникові дитячого садочка 188-го округу.

«Мусимо визнати, що цьогоріч першокласники йдуть до школи у непростий час, адже через пандемію освітній процес доведеться адаптувати відповідно до рекомендацій МОЗ. Ми мобілізуємо всі сили, аби невдовзі країна, і зокрема – навчальні заклади, могли повернутися до звичного ритму життя», - обіцяє один з лідерів «За майбутнє» Хмельниччина, народний депутат Віктор Бондар.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую