ye-logo.v1.2

У партії «За майбутнє» переконані: політичні шоу треба припинити На правах реклами

Політика 2125
Лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народний депутат Сергій Лабазюк
Лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народний депутат Сергій Лабазюк. Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

Кадрові зміни у вищих ешелонах нинішньої влади вже стали традицією.

Зараз представники провладної більшості у черговий раз погрожують відставкою міністрів економіки та фінансів. На думку лідера партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народного депутата Сергія Лабазюка, представники правлячої партії перетворили політику на шоу.

Сергій Лабазюк вважає, що слід нарешті припинити «кастінги» та взятися за виконання передвиборчих обіцянок.

«За один рік в Україні вже третій Кабмін. З одним із міністрів я зміг поспілкуватися через місяць після його призначення на посаду, – каже Сергій Лабазюк. – Я прийшов до нього із законодавчими ініціативами, які були напрацьовані і пройшли профільний комітет. Спілкувалися близько сорока хвилин. А після цього чиновник мене запитує, навіщо все це потрібно. Він уже знав, що через три місяці не буде міністром. А вирішення багатьох питань потребує більш тривалого часу. Якщо людина завчасно знає, що її незабаром звільнять, про яку послідовність роботи може йти мова?».

За словами Сергія Лабазюка, владі необхідно проявляти професіоналізм, злагодженість у роботі та зосередитись на формуванні бюджету на наступний рік, аби вивести нарешті країну з кризи.

Народний депутат підкреслив, що це не повинен бути набір цифр, не узгоджений між собою та не збалансований. У влади має бути стратегія. А якщо все піде за попереднім сценарієм, коли Кабмін вносить на розгляд Верховної Ради документ, а потім уряд, який монобільшість у черговий раз буде готувати «на вихід», знову скаже, що він за нього не відповідає, то це просто дитяча гра. Країна від цього користі не отримає і з кризи її вивести не вдасться.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую