ye-logo.v1.2

Андрій Кланца: «Покладаю великі надії на партію «За майбутнє» На правах реклами

Політика 2142
Андрій Кланца приєднався до партії "За майбутнє"
Андрій Кланца приєднався до партії "За майбутнє". Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

Відомий кардіохірург, заслужений лікар України приєднався до партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

«Майбутнє наступить не завтра, не післязавтра. Воно наступить вже сьогодні, якщо кожен з нас буде активним інструментом у досягненні цілі», - каже відомий кардіохірург, заслужений лікар України, директор КНП «Хмельницький серцево-судинний центр» Андрій Кланца. Разом з найкращими професіоналами Хмельниччини він приєднався до партії «ЗА МАЙБУТНЄ», покладаючи великі надії на нову політичну силу.

Розвиток кардіологічної служби, найсучасніші методи лікування – одні з пріоритетних завдань, які ставить перед собою досвідчений управлінець. Крім того, до надзвичайно важливих питань Андрій Кланца відносить і будівництво реперфузійного центру, де буде надаватися сучасна допомога кардіологічним хворим. Проте одних будівельних робіт замало, для функціонування центру потрібна високотехнологічна апаратура.

«Держава повинна зрозуміти, що медицина має бути в пріоритеті, що це є фактор національної безпеки, якщо не буде ефективно працювати система охорони здоров’я, то не буде належно працювати жодна ланка господарства», - висловив думку Андрій Кланца.

Переймаючись проблемами галузі, вболіваючи за майбутнє вітчизняної медицини, кардіохірург в команді політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» зустрів справжніх професіоналів-однодумців з якими готовий розв’язувати найскладніші завдання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую