ye-logo.v1.2

Команда, яка гідно представлятиме інтереси громади На правах реклами

Політика 1631
Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина представила свою команду у Чорноострівській ОТГ
Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина представила свою команду у Чорноострівській ОТГ. Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина представила свою команду у Чорноострівській ОТГ.

Участь у форумі взяли народні депутати Сергій Лабазюк і Віктор Бондар, депутат Хмельницької облради Сергій Іващук, а також голова благодійного фонду "Ми поруч" та очільниця Хмельницької обласної організації "Жінки ЗА МАЙБУТНЄ!" Віолета Лабазюк.

Віолета Лабазюк приєдналася до команди партії «ЗА МАЙБУТНЄ» з тим, аби реалізувати чимало ідей на користь громади.

"Як керівник благодійного фонду, я спілкувалася з багатьма жителями громад, знаю їхні потреби, головні проблеми. За цей час встигла напрацювати чимало програм, які зможуть поліпшити життя громад. Серед них і програми, спрямовані на захист дітей, забезпечення умов для їх гармонійного розвитку. Тепер ці завдання маю намір втілити, якщо буду обрана до депутатського корпусу обласної ради», - поділилася планами Віолета Лабазюк.

Власне, усі представники громад, які об’єднали в команду "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина, мають за плечима неабиякий досвід і знають, як розв’язати головні проблеми краю. Саме в цій потужній команді, переконані, зможуть реалізувати найамбітніші плани на користь земляків.

"Ми сьогодні разом з вами створили команду, яка тут постійно живе, яка точно знає, що робити далі, яким шляхом рухатися вперед", - наголосив співголова обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина, народний депутат Віктор Бондар.

Голова Чорноострівської ОТГ Михайло Дзісь вірить, що команда партії «ЗА МАЙБУТНЄ» здатна втілити в життя найсміливіші задуми та мрії.

"Ці люди довели своєю постійною кропіткою роботою, що можуть гідно представляти інтереси наших громад", - каже Михайло Дзісь.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую