ye-logo.v1.2

Сильні люди ідуть на вибори в одній команді – в «Батьківщині» Політична реклама

Політика 2984
На Хмельниччині, лави партії Юлії Тимошенко нараховують близько 40 тисяч прихильників.
На Хмельниччині, лави партії Юлії Тимошенко нараховують близько 40 тисяч прихильників. . Фото: Надані пресслужбою партії

Про це зазначила лідерка політичної партії Юлія Тимошенко.

Стратегічну мету місцевих виборів, сильну команду у ради усіх рівнів та авторитетних лідерів у громади презентували під час конференції Хмельницької обласної організації партії ВО «Батьківщина», яка відбулася в неділю, 20 вересня.

Близько півтори тисячі кандидатів балотуватимуться 25 жовтня на виборах до місцевих рад усіх рівнів під прапорами «біло-сердечних». Серед них відомі та авторитетні в області люди – депутат Верховної ради чотирьох скликань, очільник обласної організації ВО «Батьківщина» Олег Лукашук, перший фермер Хмельниччини, а нині – Голова асоціації фермерів Поділля Анатолій Перейма, Заслужений лікар України, головний лікар Городоцької ЦРЛ Микола Дралюк, заступник голови Хмельницької обласної ради, полковник-артилерист, учасник війни на Сході – Валерій Лесков та чимало інших. Варто зазначити, що Богдан Лукашук, який очолює Хмельницьку міську організацію політичної партії ВО «Батьківщина», балотуватиметься на посаду міського голови Хмельницького. Також, єдиною партією з повноцінною структурою регіональних організацій, і це визнають – усі, є саме «Батьківщина». На Хмельниччині, лави партії Юлії Тимошенко нараховують близько 40 тисяч прихильників.

До присутніх на конференції у телефонному режимі звернулася лідерка партії Юлія Тимошенко, яка наголосила на важливості місцевих виборів і професійності команди, яка представляє партію на Хмельниччині.

«Маємо розуміти зміст і значення цих місцевих вборів: це шанс обрати керівництво громадами і представників у ради сильних і справедливих. Коли громадам надають більше повноважень, прав і сили, щоб команди, які прийдуть, не допускали ситуації, коли приватні інтереси важливіші за інтереси громади. Це мусять бути кришталево чисті люди, які реально можуть на високих посадах стати оплотом захисту громад. Ці вибори набувають нового значення, тому що і громади набувають нової сили. Друга мета, яка стоїть перед цими виборами – зупини ту політику, яка проводиться у країні останніх шість з половиною років і яка спрямована на введення зовнішнього управління, великих фінансових глобальних корпорацій в Україні. Це дуже небезпечний шлях», – зазначила Юлія Тимошенко і додала, що це політика веде до втрати суверенітету.

Лідерка також зазначила, що будучи аграрною областю, Хмельниччина уже потерпає від непродуманого закону про «продаж землі». Торгівля землею під час війни, переконані в партії «Батьківщина» – це ще одна помилка нинішньої влади. І таких помилок, які планують відміняти через суд представники «Батьківщини», чимало. Серед них і «Закон про гральний бізнес» і скорочення мережі шкіл, лікарень, бібліотек, клубів, а особливо – нищівна медреформи Супрун.
«Батьківщина» ніколи не була прихильником такої політики, а була монолітом у захисті інтересів українського народу, запевнила Юлія Тимошенко. Так буде і надалі, адже на місцевих виборах «біло-сердечні» знову сформують сильну команду, яка не буде залежати від центральної влади, а тільки від українського народу.

«Наша Хмельницька команда дуже сильна! Хочу всім подякувати за те, що ви з «Батьківщиною», не шукаєте комфортне і солодке місце у політиці. Це означає про те, що ви не відстоюєте свої інтереси, у вас в серці – Україна! На прикладі Хмельницької області ми бачимо, що у нас сильна команда, яка йде перемагати», – зазначила Юлія Тимошенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую