ye-logo.v1.2

Іван Гладуняк: В партії «За майбутнє» об’єдналися люди, яким небайдужа доля нашого краю На правах реклами

Політика 2030
Форуми прихильників партії «За майбутнє» відбулися в Нетішині та Теофіполі
Форуми прихильників партії «За майбутнє» відбулися в Нетішині та Теофіполі. Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує представлення місцевих команд.

Форуми прихильників партії відбулися в Нетішині та Теофіполі. На кожному з форумів були презентовані команди майбутніх кандидатів до обласної та районних рад, а також до представницьких органів об’єднаних територіальних громад.

Виступи були, як завжди, відвертими. Звертаючись до учасників Форуму в Нетішині, майбутній кандидат у депутати Хмельницької обласної ради Іван Гладуняк зазначив: «Я довго вагався чи йти у політику, але тут зібралися люди, яким я довіряю, і яким небайдужа доля нашого краю». Підтвердив тезу про виключну якість команди «ЗА МАЙБУТНЄ» Василь Войцеховський, - учасник добровольчого батальйону, який з перших днів війни на сході захищав Україну. За його словами, «…з такою командою не соромно дивитися людям у вічі».

Потужно представлені в партійній команді освітяни. Звертаючись до учасників Форуму в Нетішині, директор ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Микола Яцюк підкреслив: «Як ніхто, розумію, якими проблемами живе наша освіта, наше місто. Знаю, що багато питань можна вирішувати на місцях. Один в полі не воїн. Тому обрав партію «ЗА МАЙБУТНЄ». В розвиток теми освіти, директорка Старокривинського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад - школа І-ІІІ ступенів» Нетішинської ОТГ Олена Груша зазначила, що в освіті є деякі реформи, які не розвивають її, а навпаки знищують. Тому вирішила йти в політику, щоб змінити ситуацію на краще.

З мрією про впровадження основних принципів нової української школи приєдналася до команди «ЗА МАЙБУТНЄ» директорка Теофіпольської середньої школи Світлана Блащук. «Я обрала тих людей, які дотримуються свого слова та завершують свої справи. Впевнена, що вони здатні взяти на себе відповідальність за завтрашній день», - підкреслила вона.

Лідери медичних спільнот Хмельниччини також активно приєднуються до партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Звертаючись до учасників Форуму в Теофіполі, головний лікар Хмельницької центральної районної лікарні Олександр Костюк зауважив, що за чотири роки медичної реформи позитивного результату не побачили ні медики, ні пацієнти. Саме тому він приєднався до команди «ЗА МАЙБУТНЄ», - щоб мати можливість вдосконалити медичну реформу. Про необхідність об’єднання зусиль для поліпшення системи охорони здоров’я говорив і головний лікар Волочиської центральної районної лікарні Віктор Чубар.

В роботі форумів в Нетішині та Теофіполі також взяли участь лідер Хмельницької обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Лабазюк, співголова депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній Раді України Віктор Бондар та депутат Хмельницької обласної ради, один з лідерів обласного осередку партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Іващук.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую