ye-logo.v1.2

Начальника військової частини звільнили за фото Януковича

Політика 3530
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Після публікації фото, на якому зображений стенд із скомпільованим зображенням двох президентів - Януковича та Ющенка, полковник Василь Денисюк став безробітним

У військовій частині, яку очолював Денисюк, на інформаційному стенді до портрета екс-президента Віктора Ющенка приклеїли фото голови Віктора Януковича. Коли саме це було зроблено наразі невідомо. Але 26 травня фото побачили місцеві журналісти, які брали участь у прес-турі "Один день у спецназі". Фото хмельницького фотографа Віталія Тараненка опублікувала агенція Уніан.

"Мабуть, у ньому якийсь потяг журналістській заговорив, - розповідає кореспонденту Gazeta.ua один з військових. - Сфотографував, то ладно. Але ж комусь скажи, покажи. Навіщо ж гадити в колодязь, з якого через п'ять хвилин буде пити! Тепер ніяких журналістів на територію частини не пускатимуть. А якщо й пустять, то перевірятимуть відзняте фото та відео. Журналіст не подумав, що за цим стоять людські долі. В командира двоє дітей, йому б ще служити та служити. А його беруть та звільняють. Невідомо чому. Командир відповідає за все. Він міг це і не бачити, бо за стенди відповідають інші посадові особи. Але його зробили крайнім. За великим рахунком навіщо на полігоні ця агітація. Нема куди гроші витрачати?"

За словами співрозмовника "Газети по-українськи", після публікації фото до військової частини того ж дня приїхала перевірка з 10 людей. Їх очолював начальник управління соціально-психологічної роботи генштабу генерал-майор Копаниця. Після роботи комісії звільнили начальника частини, де проходив захід для журналістів.

Нагадаємо, що на інформаційному стенді Хмельницького військового полігону «оновили» Головнокомандувача української армії. Схоже, що на обличчя колишнього Головнокомандувача Віктора Ющенка наклеїли фотографію Віктора Януковича.

Коментарі:

Денисюк Олег 02.06.2011 20:49

Тільки 2 речі я можу сказати на рахунок цієї "заварушки"...

1) Цікавим журналістам ***(прислівник) повідтинати руки і повидирати очі.

2) Купити мізків для Януковича, для міністрів та на додаток тій комісії за 10 чоловік разом з "генералом"...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую