ye-logo.v1.2

Полковника, якого начебто "вигнали з роботи" за плакат Януковича з тулубом Ющенка, ще не звільнили

Політика 2675
За це зображення Януковича можуть звільнити полковника спецназу
За це зображення Януковича можуть звільнити полковника спецназу. Фото: УНІАН

Слово за Міністерством оборони України, яке заслухає звіт комісії, яка розглядала інцидент

Справжній скандал розгорівся після того, як власний кореспондент УНІАНу в Хмельницькій області Віталій Тараненко опублікував фотографії інформаційного стенду на військовому полігоні в мікрорайоні Ракове. На ньому зображений Віктор Янукович. Обличчя його, а ось тулуб попередника – Віктора Ющенка!

Цього ж дня до Хмельницького приїхала комісія з Міністерства оборони України, яка працювала три дні, щоб встановити – хто додумався до подібного колажу. Попрацювала «десятка» та поїхала. А містом та всеукраїнськими ЗМІ поширилася інформація, що винним зробили Василя Денисюка, командира восьмого полку спецпризначення, який в день фотозйомки проводив на полігоні екстрим-тур для журналістів «Один день у спецназі». Однак, як стало відомо кореспонденту «Є Поділля», рішення про звільнення полковника не приймалося. Його долю вирішать у Міністерстві оборони України.
 

Коментарі:

Денисюк Олег 03.06.2011 21:21

Barabolka - Згіден на рахунок 2 частини твоєї відповіді. На всі 100 підтримую. Ще добре вміють знаходити виновних в "кримінальних" ситуаціях. Serhio - Журналіст на подяку за пред"явлену можливість міг зауважити на цей нюанс, а не мовчки сфотографувати і піти далі говорити як все прекрасно в частині... Я просто вибухаю...як Україна визлізе з СРАКИ в яку забріла з такими "КЕРІВНИКАМИ"?! Які звільняють тих хто положили ціле життя в службу Батківщині!!! Неможу підібрати іншого слова як - ДЕБІЛІЗМ, а "шановне керівництво" можна назвати не інакше як ДЕБІЛАМИ

Barabolka 03.06.2011 13:40

Serhio - 100%. В крайньому випадку здерти взагалі той плакат - і повісити щось на зразок "Служи Батьківшині вірою та правдою - і вона віддячить тобі!!!!" або "А ти вже все віддав своїй Батьківщині? - Тоді тебе звільнено!!!!!". Останній слоган мені більше всього подобається! :) Бо людина прослужила за копійки надцять років - а її звільняють(або роблять умови, щоб звільнилася сама) за те, що самі ж не дали тих карявих плакатів або грошей на них. І так завжди було в наших вельмишанованих ЗСУ. Ганьба - моя б воля я бі звільнив усіх генералів - і поставив би зовсім нових людей, все одно у сьогоднішнього керівництва ЗСУ Бойового досвіду = 0, так що і тиолку з них як з командувачів -0. Єдине, що вони добре навчилися так це красти !

Serhio 03.06.2011 13:20

Ну, стосовно журналістів - це даремно. Усі знали про те, що журналісти будуть відвідувати полігон. можна було б і приготуватися, навіть, не зважаючи на те, що грошей на це держава не виділила

Денисюк Олег 02.06.2011 20:54

Тільки 2 речі я можу сказати на рахунок цієї "заварушки"...
1) Цікавим журналістам ***(прислівник) повідтинати руки і повидирати очі.
2) Купити мізків для Януковича, для міністрів та на додаток тій комісії за 10 чоловік разом з "генералом"...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую