ye-logo.v1.2

Новий голова Хмельницької ОДА розповів про свою команду

Політика 3411
Сьогодні відбулася перша пресконференція Сергій Гамалія на посаді голови ОДА
Сьогодні відбулася перша пресконференція Сергій Гамалія на посаді голови ОДА. Фото: Ірини Олійник

Очільник області презентував свого першого заступника.

Сьогодні, 10 грудня, новопризначений очільник області Сергій Гамалій під час пресконференції розповів про команду, з якою розпочинає працювати на посаді голови ОДА. За його словами, усі її учасники будуть не місцевими.

«Я чув багато різних пліток про те, що оскільки я з Кам’янця-Подільського, то всі будуть теж з Кам’янця. Але саме та команда, на яку я розраховую, з якою я заходжу, буде вся не місцева, - зазначив Сергій Гамалій. - Місцевих у будь-якому випадку ми теж будемо залучати. Проводимо співбесіди, щоб люди допомагали і з Кам’янця-Подільського, і Дунаєвець, і Ярмолинець».

Як зазначив голова ОДА, з усією командою можна буде познайомитися через тиждень. Водночас сьогодні він представив свого першого заступника – юриста Сергія Григоровича Тюріна.

«Прізвища інших своїх заступників не хочу зараз називати, бо треба скласти багато документів, НАЗК здати, це займає якийсь час. Наступний заступник приїде вже цієї п’ятниці, а наступного тижня будуть інші», - додав Сергій Гамалій.

Заступник голови ОДА Сергій Тюрін.

Нагадаємо, 3 грудня, президент офіційно призначив та вручив посвідчення новому голові Хмельницької обласної державної адміністрації Сергію Гамалію. Сайт «Є» поцікавився, з якими статками прийшов на посаду новий очільник області. Відомо, що Сергій Гамалій - підприємець, деякий час проживав у Польщі, одружений, має трьох дітей.

Додамо, також сьогодні відбулася прес-конференція новобраної голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк. Під час зустрічі із журналістами вона зазначила, що є «людиною з бізнесу» і пишається тим, що її прізвище Лабазюк. Також вона запевнила, що «не зацікавлена у лобіюванні нічиїх інтересів», а про своє обрання сказала, як про «волю Господа Бога».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую