ye-logo.v1.2

Кадрові зміни: голова Хмельницької ОДА звільнив одного із заступників

Політика 2858
Олексія Лисюка звільнили
Олексія Лисюка звільнили. Фото: Хмельницької ОДА

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Сергія Гамалія.

Учора, 6 січня, на сайті Хмельницької обласної державної адміністрації з'явилось розпорядження голови Сергія Гамалія про звільнення одного із заступників. Датований документ ще 31 грудня минулого року.

«Звільнити 4 січня 2021 року Олексія Юрійовича Лисюка з посади заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації згідно із поданою заявою у зв’язку з призначенням нового голови обласної державної адміністрації», - йдеться у документі.

Підставою для звільнення стала заява Олексія Лисюка від 7 грудня 2020 року, листи-погодження Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, що колишній голова ОДА Дмитро Габінет, після новини про його звільнення повідомив, що і його заступники також написали заяви на звільнення та подали у відповідні органи влади.  Сергій Лисюк перший чию заяву задовольнити. Наразі й надалі виконують свої обов’язки заступників Сергій Ткачук та Оксана Ситницька. Розпоряджень про їх звільнення поки немає. Ймовірно вони залишатимуться на посадах поки новий очільник ОДА Сергій Гамалій не призначить нових.  З однією кандидатурою посадовець визначився, адже офіційно на посаду першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації уже призначено Сергія Тюріна.

Читайте також: Новий голова Хмельницької ОДА розповів про свою команду

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую