ye-logo.v1.2

Зеленський звільнив Габінета і призначив нового виконувача обов'язків голови ОДА

Політика 2952
Дмитро Габінет подав заяву на звільнення
Дмитро Габінет подав заяву на звільнення. Фото: з архіву

Укази оприлюднили на сайті президента.

Сьогодні, 24 листопада, президент України підписав указ про звільнення Дмитра Габінета із посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це йдеться у відповідному указі.

"Звільнити Дмитра Анатолійовича Габінета з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", - йдеться у документі.

Водночас, Володимир Зеленський призначив тимчасово виконувача обов'язків очільника області. Ним став заступник голови ОДА Роман Примуш.

"Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Хмельницької обласної державної адміністрації на Романа Борисовича Примуша", - зазначено у повідомлені

Напередодні в ефірі телеканалу "Перший Подільський" Дмитро Габінет розповів про подальші плани. Однак чи продовжить кар'єру в політиці - не уточнював.

"Я залишуся працювати в Україні, це можу точно сказати. Свого часу сюди повернуся, бо вважаю - це моя земля. Я міг в Польщі залишитися, мати якусь спокійну роботу, заробляти певну суму коштів, чесно працюючи і маючи певні матеріальні блага", - зазначив Габінет.

За його словами, усі четверо його заступників написали заяви (серед них і Роман Примуш), у яких вони просять звільнити їх із займаних посад. Відповідні зверння надіслали до Офісу президента та у Кабмін.

"Це наша принципова позиція. Звичайно розуміємо, що хтось буде допрацьовувати якийсь проміжок часу, бо область не можна так покинути. Але це була наша спроба показати спільну позицію щодо ситуації, яка сталась. Бо ми прийшли сюди командою", - зауважив керівник.

На думку Дмитра Анатолійовича, так як вчинили із ним, з членами однієї команди - так не роблять.

"Вважаю, що з членами команди, людьми, які чесно працюють, так чинити не можна. Це має дуже негативні наслідки не тільки для мене. Це показує дисонанс, бо коли тобі говорять, що ти можеш працювати чесно, але це нічого не дає і тебе все одно звільнять", - висловився в ефірі телеканалу Дмитро Габінет.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Габінет звітував про рік на посаді голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Повне відео із брифінгу. 

 Читайте також: «Вліз не туди»: Габінет розповів деталі і причини свого звільнення

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую