ye-logo.v1.2

Європейська Солідарність на Хмельниччині запускає сайт для комунікації з виборцями На правах реклами

Політика 1633
Подати звернення можна за допомогою всього 4 кроків, які не займають більше 15 хвилин
Подати звернення можна за допомогою всього 4 кроків, які не займають більше 15 хвилин. Фото: Політична партія “Європейська Солідарність” Хмельниччина”

На платформі будуть представлені депутати рад всіх рівнів, які були обрані від “Європейської Солідарності” у Хмельницькій області.

Передбачається, що сайт “Електронний офіс депутатів від Політичної партії “Європейська Солідарність” Хмельниччини” допоможе виборцям підтримувати контакт з депутатами, навіть при карантинних обмеженнях. Сайт адаптований до мобільних пристроїв і високо-візуалізований незалежно від того чи переглядаєте Ви його на смартфоні, планшеті чи настільному комп'ютері.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Політичної партії у Facebook.

“Унікальний проект запустили ми з командою Європейської Солідарності - Хмельниччина. Зараз, коли прямі контакти між людьми стають обмеженими, електронний офіс депутатів «Європейської Солідарності» всіх рівнів, обраних в Хмельницькій області, допоможе тримати зв‘язок депутатів і виборців”, - йдеться в дописі Володимира Ар’єва, керівника територіальної організації.

Команда “Європейської Солідарності” пояснила, що використовуючи електронну форму, можливо написати звернення до депутата для вирішення існуючих проблем, а також написати заяву, пропозицію або скаргу. Подати звернення можна за допомогою всього 4 кроків, які не займають більше 15 хвилин.

На платформі будуть представлені депутати рад всіх рівнів, які були обрані від “Європейської Солідарності” у Хмельницькій області. Також реалізовано зручний пошук-фільтр по радах ОТГ.

Більше не потрібно шукати приймальню депутата у Вашому місті чи приходити у визначений час. Пряме звернення і спілкування з депутатами “Європейської Солідарності” доступне кожному жителю Хмельниччини, який зареєструється на сайті.

Сайт пропонує спектр функцій, у тому числі форум користувачів з обговоренням різноманітних тем з усіма учасниками системи, актуальні новини про роботу та ініціативи депутатів. На думку розробників, це повинно значно спростити взаємодію та комунікацію депутатів з виборцями.

Цей ресурс буде продовжувати розвиватися, запевнили у пресслужбі Партії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую