ye-logo.v1.2

Премія «Людина року»: чи отримав її Хмельницький міський голова

Політика 2567
Серед претендентів на перемогу в номінації «Міський голова року» претендували мери трьох великих міст України
Серед претендентів на перемогу в номінації «Міський голова року» претендували мери трьох великих міст України. Фото: з архіву

У Києві оголосили переможців.

22 травня у столиці відбулася урочиста церемонія ювілейної, 25-ої, премії програми «Людина року». Переможців назвали в 11-ти національних професійних номінаціях.

Серед претендентів на перемогу в номінації «Міський голова року» (великих міст) був і Олександр Симчишин, міський голова Хмельницького. Загалом в цій номінації було троє претендентів, окрім Олександра Сергійовича, ще Богдан Андріїв, міський голова Ужгорода, та Віталій Кличко, міський голова Києва. Саме останній за версією премії «Людина року»і став мером 2020 року.

Додамо, що «першопрохідцем» загальнонаціональної програми «Людина року» серед посадовців із Хмельниччини був колишній міський голова Хмельницького Сергій Мельник. У 2011 році він був лауреатом «Людини року-2010» у номінації «Міський голова року». Його конкурентами тоді стали Володимир Новацький з Южного та Василь Савчук з Білої Церкви. Переможцем став мер Южного.

А в 2015 році в фіналі «Людина року-2014» у номінації «Міський голова» були мери Броварів Ігор Сапожко, Одеси Геннадій Труханов та Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич. І саме очільника Кам’янця-Подільского визнали «Міським головою року».

«Людина року» - загальнонаціональна програма, під час якої Вища Академічна Рада обирає лідерів незалежної України.

Читайте також: Мама року: хто переміг на Хмельниччині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую