ye-logo.v1.2

Симчишин призначив Когута директором комунального підприємства

Політика 4548
Віталій Когут задекларував, що є власником ПП «Ранковий +» і співвласником ТОВ «Агро Сервіс Хмельницький»
Віталій Когут задекларував, що є власником ПП «Ранковий +» і співвласником ТОВ «Агро Сервіс Хмельницький». Фото: з фейсбуку Віталія Когута

Новопризначений посадовець відповідатиме за роботу пасажирського транспорту.

Хмельницьке комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту отримало нового директора. Ним став приватний підприємець Віталій Когут. Таке розпорядження міського голови Олександра Симчишина з’явилося на сайті Хмельницької міськради сьогодні, 25 травня.

«Призначити з 26 травня 2021 року Когута Віталія Вікторовича на посаду директора комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту», — зазначено в розпорядженні.

На порталі Центральної виборчої комісії вказано, що Віталій Когут народився 3 березня 1984 року в селі Проскурівка Ярмолинецького району. На місцевих виборах у 2015-му він балотувався до Хмельницької міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», але був безпартійним. Тоді він не зміг стати депутатом.

Крім того, Віталій Вікторович є приватним підприємцем. В його останній електронній декларації вказано, що він є власником приватного підприємства «Ранковий +» та співзасновником товариства з обмеженою відповідальністю «Агро Сервіс Хмельницький».

За інформацією ресурсу «YouControl», ПП «Ранковий +» зареєстроване у Хмельницькому на вулиці Шевченка, 87/1. Його основною діяльністю є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Воно входить до реєстру ринків, які діють на території Хмельницької області.

ТОВ «Агро Сервіс Хмельницький» теж зареєстроване в обласному центрі, але на Львівському шосе. Його основним видом діяльності вказана «допоміжна діяльність у рослинництві». Крім Віталія Когута (у його власності 21 відсоток від загального капіталу), його співвласниками є Велічко Роман Володимирович, Мартинов Володимир Володимирович і Петрушевська Ірина Павлівна.

Якими статками володіє Віталій Когут: огляд електронної декларації

Нерухомість. Торік Віталій Вікторович не володів нерухомим майном. Однак його дружині Світлані Когут у Хмельницькому належала квартира площею 46,4 квадратних метрів. А також — мансарда площею 68,3 «квадрата».

Автотранспорт. Мав трактор «DW 404 DC» 2008 року випуску, який належить до категорії сільськогосподарської техніки.

Доходи та грошові активи. Торік у ПП «Ранковий +» Віталію Когуту нарахували 52 тисячі 384 гривні зарплатні. Також він за сумісництвом працював директором ТОВ «Агро Сервіс Хмельницький». Але така його діяльність вказана як «не оплачувана». Серед доходів його дружини вказано 10 тисяч 320 гривень допомоги при народженні дитини. Крім того, Віталій Когут задекларував 150 тисяч гривень готівковою.

Довідково. Комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту розташоване на вулиці Григорія Сковороди, 12. Воно організовує та контролює роботу пасажирського транспорту, паркування автотранспорту, надання послуг автостоянок, а також відповідає за транспортне обслуговування міської ради й виконкому.

До призначення Віталія Когута виконує обов’язки директора цього комунального підприємства Володимир Гульман. Попереднім директором був Володимир Богачук, якого з цієї посади Олександр Симчишин звільнив у травні 2020 року.

Читайте також: З липня за проїзд у хмельницьких тролейбусах готівки не прийматимуть

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую