ye-logo.v1.2

Експосадовець Міненергетики може очолити департамент екології Хмельницької ОДА

Політика 3908
Раніше Ганна Богданович працювала начальницею управління Міністерства енергетики України
Раніше Ганна Богданович працювала начальницею управління Міністерства енергетики України. Фото: з фейсбуку Ганни Богданович

Про минуле та статки Ганни Богданович.

У департаменті природних ресурсів та екології Хмельницької облдержадміністрації невдовзі має з’явитися новий директор. Його може очолити Ганна Богданович, яка перемогла у конкурсі на цю посаду, набравши 9,8 бала. Про це свідчить інформація, оприлюднена 28 травня на порталі «Вакансії. Нова державна служба».

Згідно з електронними деклараціями Ганни Богданович, претендентка очолити обласний департамент живе у Києві. До кінця минулого року вона була начальницею управління охорони біорізноманіття та біобезпеки Міністерства енергетики України. А за кілька років до того працювала головною спеціалісткою у Бориспільському районному управлінні Держпродспоживслужби в Київській області.

До речі, наприкінці 2020-го Ганна Вікторівна також претендувала очолити управління екології та природних ресурсів Київської міської ради.

На її сторінці у фейсбуці вказано, що вищу освіту Ганни Богданович здобувала в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. А пізніше — у Львівському регіональному інституті державного управління.

Огляд статків і доходів Ганни Богданович

Нерухомість. Згідно з останньою електронною декларацією, торік Ганни Богданович мала у співвласності столичну квартиру. Однак проживала в іншій, яка належить Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації. Вона та її чоловік також мали по земельній ділянці у Київській області.

Автотранспорт. Торік володіла автомобілем «Kia Sportage» 2016 року випуску. На дату набуття автівка коштувала 752 тисячі 420 гривень.

Доходи. У Міністерстві енергетики України Ганні Вікторівні за 2020 рік нарахували 314 тисяч 695 гривень зарплатні. Також вона задекларувала 19 тисяч 566 гривень пенсії, 4 тисячі 979 гривень соціальних виплат від Київського міського центру зайнятості та 400 гривень виплат від профспілкової організації.

Зарплатня, яку нарахували її чоловіку за 2020 рік, у декларації не вказана. Лише зазначено, що він є військовослужбовцем.

Грошові активи. Чоловік Ганни Богданович торік зберігав готівкою 15 тисяч доларів.

Нагадаємо, попередню директорку департаменту природних ресурсів та екології Тетяна Дзюблюк, яку голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій звільнив 20 квітня. Підставою стала подана нею заява.

Також нагадаємо, що Сергій Гамалій нещодавно призначив двох нових держслужбовців. Директором обласного департаменту охорони здоров’я став колишній військовий медик, заслужений лікар України Олександр Завроцький. А управління з питань цивільного захисту населення очолив ексначальник Білогірського районного сектору Державної служби з надзвичайних ситуацій Володимир Панасюк.

Читайте також: Фестиваль повітряних куль у Кам’янці-Подільському не заборонять, але посилять контроль

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую