ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької облдержадміністрації призначив нових посадовців: хто вони

Політика 4068
Розпорядження Сергія Гамалія про призначення нових посадовців були опубліковані 19 травня на сайті Хмельницької ОДА
Розпорядження Сергія Гамалія про призначення нових посадовців були опубліковані 19 травня на сайті Хмельницької ОДА. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Обоє стали переможцями конкурсних відборів.

Нещодавно голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій призначив нового директора департаменту охорони здоров’я. Ним став заслужений лікар України Олександр Завроцький. Нового начальника отримало й управління з питань цивільного захисту населення. Його очолив колишній рятувальник Володимир Панасюк. Про це свідчать розпорядження Сергія Гамалія, опубліковані 19 травня на сайті Хмельницької облдержадміністрації.

Олександр Завроцький очікував на призначення з лютого

Департамент охорони здоров’я Хмельницької облдержадміністрації залишався без керівника з 15 січня. Того дня Сергій Гамалій за згодою сторін звільнив Олександра Худенка, який пропрацював на цій посаді менше, як рік.

Того ж місяця був оголошений конкурс, переможцем якого став Олександр Завроцький. Попри це він не був призначений директором департаменту — 16 березня Сергій Гамалій скасував результати цього відбору. Причиною стали зміни у законодавстві. Й у квітні на повторному конкурсі перемогу знову здобув Олександр Завроцький.

У розпорядженні голови ОДА вказано, що Олександр Іванович почав працювати директором департаменту охорони здоров’я наприкінці минулого тижня — 13 травня. Його призначили з випробувальним терміном у три місяці.

Коротка біографія. Олександр Завроцький народився 25 листопада 1965 року. Раніше він військовослужбовцем Збройних Сил України та працював у Вінниці директором Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону. У його електронній декларації вказано, що донедавна він також працював у Хмельницькій обласній лікарні та Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Має низку відзнак Міністерства оборони України, а у червні 2015 року отримав від президента почесне звання «Заслужений лікар України».

Крім того, Олександр Іванович був депутатом Хмельницької обласної ради попереднього скликання від партії «За конкретні справи». Від цієї політичної сили він балотувався й торік. Однак тоді не зміг перемогти на місцевих виборах.

Статки та доходи. Згідно з його останньою електронною декларацією за 2020-й, Олександр Завроцький володів двома земельними ділянками у Хмельницькому та однією у селі Вовковинці, що на Деражнянщині. З нерухомості також задекларував житловий будинок в обласному центрі, у якому зареєстроване місце його проживання. А належить майно Завроцькій Ірині Миколаївні. Власним транспортом торік Олександр Завроцький не володів. Проте користувався автомобілем «Skoda Octavia» 2018 року випуску, який належить Володимиру Тимофіїву.

Загальний задекларований дохід Олександра Івановича за минулий рік склав 1 мільйон 868 тисяч 860 гривень. З них понад мільйон гривень склали одноразові грошові допомоги при звільненні та у разі інвалідності. Решта — зарплатня, пенсія, дохід від надання майна в оренду. Його грошові активи — 46 тисяч доларів.

Володимир Панасюк — ексначальник районного сектора ДСНС

Згідно з розпорядженням Сергія Гамалія, Володимира Панасюка на підставі результатів конкурсу призначено начальником управління з питань цивільного захисту населення 19 травня. Йому теж дали три місяці випробувального терміну.

До кінця 2019 року Володимир Панасюк працював у Державній службі з надзвичайних ситуацій. Фото: з фейсбуку Володимира Панасюка

До кінця 2019 року Володимир Панасюк працював у Державній службі з надзвичайних ситуацій. Фото: з фейсбуку Володимира Панасюка

Коротка біографія. Володимир Миколайович народився 4 липня 1976 року. Згідно з його електронними деклараціями, майже до кінця 2019 року він працював начальником Білогірського районного сектору Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області. А торік — інженером по будівництву в товаристві з обмеженою відповідальністю «Маяк».

Крім того, у 2015 році Володимир Панасюк від партії «Європейська Солідарність» балотувався до Білогірської районної ради. Однак не був обраний депутатом. А торік балотувався від партії «За конкретні справи» до Білогірської селищної ради. Й знову невдало.

Статки та доходи. Згідно з його останньою електронною декларацією за 2020-й, у Білогір’ї Володимир Миколайович мав квартиру. Ще одну квартиру мав у співвласності в селі Переросле. Натомість його дружині Світлані Панасюк торік з нерухомості належала лише земельна ділянка у Білогір’ї. Також вона мала автомобіль «Hyundai Tucson» 2007 року випуску.

Загальний задекларований дохід Володимира Панасюка за 2020 рік склав 456 тисяч 266 гривень. А його дружини — 107 тисяч 901 гривню. Торік грошові активи Володимира Панасюка склали 320 тисяч гривень готівкою.

Читайте також: Прапор за п’ять мільйонів: що планують зробити за ці гроші у хмельницькому дендропарку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую