ye-logo.v1.2

Обласна служба у справах дітей отримає нову начальницю: що про неї відомо

Політика 5641
Наразі Любов Тимофіїв працює заступницею начальника служби у справах дітей
Наразі Любов Тимофіїв працює заступницею начальника служби у справах дітей. Фото: зі сайту Хмельницької ОДА

Любов Тимофіїв має замінити Ніну Магур, яку підозрюють у хабарництві.

Службу у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації має очолити Любов Тимофіїв, яка нині працює заступницею начальника цієї установи. Про це свідчать результати конкурсу, нещодавно оприлюднені на порталі «Вакансії. Нова державна служба». Тепер її на посаду має призначити голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Згідно з опублікованою інформацією, Тимофіїв Любов Ларіонівна перемогла на конкурсі з визначення начальника обласної служби у справах дітей. Вона отримала найвищий бал. А саме — 6,75. На цій посаді їй обіцяють 8 тисяч 800 гривень зарплатні. Також передбачені інші виплати, наприклад, премії.

Коротко про минуле Любов Тимофіїв

Любов Ларіонівна народилася 2 травня 1969 року. Згідно з її останньою електронною декларацією, зареєстрованим місцем проживання вказаний Красилів. Наразі вона працює заступницею начальника обласної служби у справах дітей. До цього займала керівні посади в департаменті соціального захисту населення Хмельницької облдержадміністрації.

У 2015 році Любов Тимофіїв балотувалася у депутати Красилівської міської ради від осередку партії «Об’єднання «Самопоміч». Однак не була обрана.

Майно та доходи: огляд електронної декларації

Нерухомість. Торік Любов Тимофіїв набула у власність житловий будинок у Красилові, площа якого становить 283,4 квадратних метрів, а вартість понад 1 мільйон 252 тисячі гривень. Там же — дві земельні ділянки, загальною площею 1551 «квадрати». А з 2018-го вона володіла ще двома ділянками у селі Кобиловолоки Тернопільської області. Натомість її чоловіку Анатолію Тимофієву у Красилові належала квартира.

Автотранспорт. Любов Тимофіїв торік не належав жодний автотранспорт. Однак її чоловік мав два легковики: «ВАЗ 21063» 1993 року випуску та «КІА Церато» 2006 року випуску.

Доходи та кредити. За 2020 рік Любові Ларіонівні нарахували 226 тисяч 780 гривень зарплатні у департаменті соціального захисту населення Хмельницької облдержадміністрації. Також вона задекларувала 254 гривні гонорарів і 870 гривень профспілкових виплат. Натомість її чоловіку торік нарахували 32 тисячі 369 гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю адвокатом і 88 тисяч 502 гривні пенсії.

Також Любов Тимофіїв вказала, що у банку отримала 650 тисяч гривень кредиту та 800 тисяч гривень позики від Колцун Лідії Іларіонівни.

Нагадаємо, раніше службу у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації роками очолювала Ніна Магур. З посади начальниці її Сергій Гамалій звільнив з 16 вересня цього року. Причиною став вихід Ніни Іванівни на пенсію.

Крім того, її підозрюють у скоєнні злочину передбаченого частиною 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України (Зловживання впливом). Якщо провину експосадовиці доведуть у суді, їй може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У липні представники прокуратури повідомляли, що Ніну Магур затримали під час отримання п’яти тисяч доларів хабаря. Ці кошти вона вимагала за сприяння у прийнятті рішення про усиновлення малолітньої дитини.

Читайте також: Від заступника Симчишина до заступника голови ДСНС: Роман Примуш отримав нову посаду

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую