ye-logo.v1.2

Окупанти запустили ракети з каспійського регіону — подробиці ранкового обстрілу Львова

Політика 4821
Російські окупанти завдали чотири ракетні удари по Львову
Російські окупанти завдали чотири ракетні удари по Львову. Фото: з фейсбуку Максима Козицького

Рятувальники продовжують розбирати завали.

Вранці 18 квітня російські окупанти завдали ракетних ударів по Львову. Зокрема, ворог влучав по станції техобслуговування автомобілів, що є цивільним об’єктом. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені. Наразі відомо про сім забраних життів мирного населення. Однак це попередня цифра, адже рятувальники продовжують розбирати завали. Детальніше про ракетний удар на брифінгу розповіли голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький і міський голова Андрій Садовий.

За словами Максима Козицького, ворог тричі влучив у складські приміщення, які наразі не використовувалися військовими. Ще одна ракета окупантів вдарила по станції технічного обслуговування автомобілів. Остання є повністю цивільним об’єктом. Попередньо ракети запустили літаки ворога з каспійського регіону. Опісля росіяни запускали їх з Чорного моря. Проте останні не долетіли до Львова.

Внаслідок обстрілу загинуло семеро людей. З-поміж них четверо перебували на станції техобслуговування. Ще одинадцять людей отримали поранення, яких — троє у важкому стані.

«Наразі розбираємо завали. Тому кількість постраждалих може бути неостаточною», — зазначив Максим Козицьких.

Андрій Садовий додав, що серед поранених є трирічний хлопчик. Він разом з мамою приїхав з Харкова, щоб врятуватися від війни. Але російська ракета знайшла їх у Львові. Дитині надали всю необхідну допомогу. Наразі загрози її життю немає.

«Поза об’єктами, у які влучили ракети є пошкодження іншої цивільної інфраструктури. У восьми будинках повилітали вікна на сходовій клітці. А також — в одній зі шкіл», — розповів Андрій Садовий.

Він наголосив, що нині в Україні немає безпечних місць. Тож закликав людей, почувши сирену повітряної тривоги, негайно йти в укриття.

Читайте також: Захисники України спалюють техніку окупантів: втрати ворога станом на ранок 18 квітня

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую