ye-logo.v1.2

Президент України призначив нового голову Шепетівської РДА

Політика 4540
Розпорядження опубліковане третього червня
Розпорядження опубліковане третього червня. Фото: ілюстративне nas.gov.ua

Район очолив Олексій Глушаков.

Вчора, 3 червня, президент України Володимир Зеленський призначив голову Шепетівської районної державної адміністрації. Як йдеться в розпорядженні глави держави, на посаду призначено Глушакова Олексія Олександровича. До цього чоловік був заступником голови Шепетівської районної ради.

Олексій Глушаков народився 24 жовтня 1976 року в місті Острог Рівненської області. Закінчив Національний університет водного господарства та природокористування в місті Рівне за спеціальністю - спеціаліст з теплоенергетики та університет управління та права в місті Хмельницький за спеціальністю - адміністративний менеджмент. Протягом 2015-2020 був начальником Управління Держпраці у Хмельницькій області. У грудні 2020 року обраний заступником голови Шепетівської районної ради.

Нагадаємо, раніше головою Шепетівської РДА був Анатолій Катеренчук. Протягом року він очолював РДА, але 30 квітня його звільнили. Того ж дня на сайті президента було опубліковано розпорядження про призначення Анатолія Федоровича Катеренчука на посаду голови Хмельницької райдержадміністрації.

Раніше Олексій Глушаков був заступником голови Шепетівської районної ради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую