ye-logo.v1.2

«Свобода» ініціює скликання позачергових сесій місцевих рад з приводу політичних репресій

Політика 2803

З відповідним зверненням свободівці звернулися до голови Хмельницької обласної ради

Водночас Хмельницька обласна «Свобода» закликає обласну організацію ВО «Батьківщина» підтримати ініціативу і в усіх місцевих радах області скликати позачергові сесії. Офіційне звернення надіслано на ім’я голови Хмельницької обласної «Батьківщини».

«Згідно регламенту для скликання сесії обласної ради необхідно бажання третини депутатів. Ми звертаємося до фракції ВО «Батьківщина» та інших опозиційних сил підтримати нашу ініціативу і скликати позачергову сесію. Необхідної кількості голосів нам вистачає. Ситуація вимагає об’єднання зусиль і протидії диктатурі», - наголосив голова фракції «Свободи» Ігор Сабій.

Також хмельницькі свободівці звернулися до депутатів усіх рівнів рад Хмельниччини, які представляють опозиційні політичні сили долучитися до "протистояння диктатурі режиму Януковича".

Зокрема, у зверненні «Свободи» йдеться:

«Окупаційний режим перейшов межу, за якою згортання демократії в Україні та розбудова авторитаризму можуть стати незворотними. Після затримань та арештів активістів Податкового Майдану, депутатів та членів ВО «Свобода», проведено затримання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Владний режим відкрито продемонстрував те, що процес над Тимошенко вийшов за межі правової площини і має виключно політичний характер. У такий спосіб режим Януковича намагається відвернути увагу від власних діянь, адже «покращення життя вже сьогодні» з тріском провалилось, економіка країни стрімко котиться в прірву.

Сьогодні в Україні фактично оголошена диктатура. Президент та його команда не пройшли випробування владою. Вони здають національні інтереси, руйнують економіку, встановлюють тотальну корупцію, нищать українські цінності, фальсифікують українську історію. Вони не в змозі керувати європейською державою.

Правлячий режим чітко демонструє, що всі незгодні будуть репресовані. Якщо ми не зупинимо процес сповзання до диктатури вже зараз, то вже за короткий час може бути запізно: ми втратимо свої права, своє майбутнє, свою державу.

Тому ми закликаємо опозиційних депутатів місцевих рад Хмельниччини підтримати ініціативу «Свободи» і терміново ініціювати скликання сесій, на яких розглянути актуальну політичну ситуацію в Україні, а також ухвалити відповідні рішення та звернення щодо неприпустимості тотальної узурпації всіх гілок влади, переходу влади до диктаторських методів правління.

Об'єднуємось разом для протидії репресіям влади! Єдина мова, на яку зважає правляча верхівка – це консолідована сила народу, яка зможе захистити українців!».

Коментарі:

Semmm 09.08.2011 11:37

Умныки!!!!!!  Дємонічєская сіла.... Вадя Ти чого? А де свабода слова і мислі... от воно... от! таких *родіків  до влади і маємо шо маємо. всі ви однакові... Дємони... А з Попиком я стивався і на влаасні очі бачив його Гопівські зазори... і його штріхи як не як лузгають на сіння на зарічанські вечірком біля школи. Гопота!!! от що можна сказати про характерне козацтва... там же стінка на стінку тренують. все для масових заворушень, а ця псевдо націаналістична гідність не що інше як прояв тупості. Попик - тобі +100500... Остання бійка в Хмельницькому за тобою. %)))))

Цемент 08.08.2011 21:38

Вадим Степко: не переймайтеся Ви так тим, що пишуть semmmmmmmm, їм аби лише писати, критикувати, в усьому бачити всесвітній заговор. вони на інше не здатні. це "булькометальники". сесію напевно не скличуть, бо регіонали контролюють більшість, туди навіть один-єдиний слободянівець унпіст входить. фронти тихо промовчать, бютівці вже давно розкололися. необхідної третини не буде. так що Юлю немає кому захищати, крім "Свободи". Такі реалії сьогодення. На жаль. такий постпомаранчевий синдром.

Юрій Поліщук 08.08.2011 21:16

Янукович - він єдиний,
Він - надія України.
Доля, що йому припала -
Міць його загартувала!

Вам, сумчани, харків"яни
Янукович батьком стане!
Крим, Донбас і Миколаїв,
Вашу бідність він здолає!

Дорогі тернопільчанки,
Волинянки та львів"янки,
Скільки років ви - без ліку
Журитесь без чоловікив,
Що в чужині заробляють?
Своїх діток забувають…

Із політиків єдиний
Не лишив свою родину -
Тільки Віктор Янукович!
Він з родиной завжди поруч.
Він на вас увагу зверне,
Чоловікив вам поверне!

Будете синів рожати -
Вікторами називати,
А Вікторієй - дівчаток,
Ось такий буде початок

Після довгих років муки
Приде день народной злуки -
Януковичу - обрання,
Україні - об"єднання!

Янукович - він єдиний
Хто врятує Україну!

Степко Вадим 08.08.2011 21:08

А по зверненню молодці, вже два дні як Юльку затримали, а ні один з БЮТовців навіть слова не сказав у нас в Хмельницькому. А Свободівці не тільки своїх відстоюють, а ще й за Юльку рятують.

Степко Вадим 08.08.2011 21:04

Semmm якщо ти невіглас (по простому ДЕБІЛ) то хто тобі винен. Попик з Характерним козацтвом не б'є у бочки зі Свободою, цим людям ніхто не платить і в Свободі збирається молодь яка хоче жити у новій, насправді не залежній Україні. Чому новій, тому що 20 років незалежності під управлінням Кравчука, Кучми, Симоненка, Януковича, Тимошенко показали що ми живемо УССР під управлінням Москви тільки під назвою незалежна Україна. І до речі ніколи не чув від Свободи що геть усі крім українців з України, є тільки те що Геть іноземців з влади (приклад Черновецький), українці на Україні повині бути господарями, а не рабами. А не знання зробили з таких як ти Semmm безвольних невігласів які сидять на кухні плачуться за бутилкою "Столичной" як нам погано живеться, а потім кажуть МЕНТАЛІТЕТ поганий.

Semmm 08.08.2011 16:06

Спекуляція! на політичну тему! Свобода як із завжди вирізняється радикальністю своїх тем і методами. Попик натаскає своїх студентів з дуже  "Характерного козацтва" і ті як дурники будуть бити в жестяні мусорніки... Диктатура якщо не яника то когось іншого.... нічого все одно не зміниться і це факт... а ті між усобиці в середині країни їх і так вистачає. Тягнибок просто підкреслює їх... виводить на новий рівень  НАЦІОНАЛЬНОЇ РІЗНІ. ЙОМУ ЯК І ЯНУКОВИЧУ НАСРАТИ НА ЛЮДЕЙ І НА ТИХ ХТО ЗА НЬОГО СТОЯТИМЕ... ЗА 40-50 ГРИВЕНЬ В ДЕНЬ НА МАЙДАНІ...

Ярослав Братенко 08.08.2011 15:55

підтримую повністю. для Батьківщини це буде реальна перевірка своїх кадрів. чого мені думається, що половина, а то більше депутатів від БЮТ не підтримають ідею сесії, не вийдуть на акції, а через рік-другий перейдуть в ПР.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую