ye-logo.v1.2

Мечеть у Хмельницькому: крапку поставлено

Політика 4966

Сьогодні під стінами міської ради вимагали не давати мусульманам землю для будівництва мечеті на вулиці Трудовій. Депутати цю проблему вирішили без обговорення

Зранку до стін Хмельницької міської ради прийшло більше сотні мешканців, щоб висловити свій протест можливому будівництву мечеті в місті. Адже в порядку денному сьогоднішньої сесії Хмельницької міської ради під №54 був проект рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Духовному управлінню мусульман України». Ймовірна поява мечеті в місті викликала чималий супротив. Листи до ради навіть надіслали митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній, Єпископ Ординарій Кам’янець-Подільської Дієцевії Леон Дубравський, Єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільській Адріан, які виступили проти появи мечеті в Хмельницькому.
Вже на початку сесії депутат від «Свободи» Олександр Симчишин запропонував колегам розглянути це питання першим, але… До прикладу, Оксана Кольгофер з «Партії регіонів» заявила: «Нехай там люди постоять», а «литвинівець» Сергій Мандзій: «Дайте людям фарбу, нехай щось пофарбують», У підсумку пропозицію «свободівця» не підтримали, а тому до вирішення питання людям довелося стояти під стінами ради декілька годин.
Розгляду проекту рішення, як такого, і не було. Хмельницька міська рада у голосуванні за «основу» вирішила навіть не говорити на тему мечеті та відмовила у виділенні земельної ділянки. Лише п’ятеро депутатів натиснули на кнопку «за». Хто? Невідомо. Оскільки на інформаційному табло взагалі не відобразили результати голосування.
Що ж, мечеті в Хмельницькому не буде. Принаймні, цього року.
Що відбувалося під стінами міської ради та як голосували депутати, у відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є»:
 

Коментарі:

Витюня 20.09.2011 17:18

Справжні бандити, а люди цього не бачуть! Прикро!

Ярослав Братенко 13.08.2011 11:51

підтримую "Свободу" - не треба нам тої мечеті. хто тих 5, які ЗА проголосували????? взнати б цих "Хероїв"?

Роман Шухевич 13.08.2011 11:46

Так вже історично склалося, що у Криму, що має бути областю та аж ніяк не автономною республікою є мечеті. Та на решті Української землі їх не буде. Ніколи не буде. Не осміюйтесь, Бог осміяний бути не може. Як написано у декалозі Українського Націоналіста: "Не дозволиш нікому плямити слави, ані чести твоєї нації... Ненавистю й безоглядною бороьбюою приймай ворогів твоєї нації"

Semmm 12.08.2011 17:01

юбитель землі? про зоофілів чув! а от про...  Роман! це вже фіг його зна. що?

Semmm 12.08.2011 16:59

Там зараз по кінотеатру йде повстання планети мавп!  Це видать про вас. Націоналісти!!!  Ахметов ні до чого! Рома ні до чого! Юля ні до чого... Свобода нідочого... Мечеть ні до чого! Все до ні до чого! Даздраствуєт бунт без причини.... А цей хллоп шо підписався цемент, це рекламна пауза. Що рекламуєме? яку марку цементу? Зі свободою все яскно! і з цими лопухами задротами - теж. А от Цемент!!? Цікава модеть партизанського вірусного маркетингу!!! ГИ-ГИ! 

Роман Шухевич 12.08.2011 16:46

А Ахметов тут ні до чого, до плоту, як у народі кажуть. А Євген Коновалець, Степан Бандера та Роман Шухевич були націоналістами, а націоналіст - це патріот в дії. Ми, Українці - на своїй, Богом даній землі. І ми - мононаціональна держава. Тому чужовірів не потерпимо. Вони узагалі ніяких прав тут не мають, а як що не подобається - пакують най валізи та їдуть до палестини. Я люблю палко, до нестями свою землю, свою країну, а тому не маю жоного наміру ділити її з чужинцями та чужовірами, і не потерплю запроданства!

Роман Шухевич 12.08.2011 16:43

А Ахметов тут ні до чого, до плоту, як у народі кажуть. А Євген Коновалець, Степан Бандера та Роман Шухевич були націоналістами, а націоналіст - це патріот в дії. Ми, Українці - на своїй, Богом даній землі. І ми - мононаціональна держава. Тому чужовірів не потерпимо. Вони узагалі ніяких прав тут не мають, а як що не подобається - пакують най валізи та їдуть до палестини. Я люблю палко, до нестями свою землю, свою країну, а тому не маю жоного наміру ділити її з чужинцями та чужовірами, і не потерплю запроданства!

Вадим Віннічук 12.08.2011 15:13

Semmm, ну що я можу ще тобі сказати, ти кумуніст!!! А комуністи брехло, да да брехло гниле! Кумуняку на галяку!!!

Цемент 12.08.2011 12:46

ні мечеті на подільській землі!

Semmm 12.08.2011 12:36

Цікаво земля чия? Ахметова? Задніпровє руліт.

Semmm 12.08.2011 12:34

то може простіше переводити революцію в плані культури. а не вести бунтарство фіг його знає чому і прикриватись псевдонаціанізмом. А щодо пункту 2 то це більше до епохи Гітлера. А портрети довбаних патріотів, які патріотами не були а як "дєвушка льогкого повідєя" (не хотів писати слово-мат) від влади до влади. то тих лупити то тих. бандюгани. а ви шановні от ті хто під Тягнибоком вже підсіли на його опіум вседозволеності. Революціонери=хрєнові.

Вадим Віннічук 12.08.2011 12:12

Якщо чесно то наша земля колись належала Аріям, вони не  були Християнами, потім племена Руські, які були язичниками, за ними Русичі, які теж язичниками були до правління князя Володимера, який і хрестив Русь, і від Князюваня Володимира ми хрестияни! Козаки були хрестиянами і воювали за свою віру, життя віддавала за віру. І як би не вони то тебе зараз не було б! А бо ти був рабом турків, чи москалів, чи ляхів. Всі ви кажети що кожен має право на віру, ну цей кожен не просто вірить він ще насаджує свою віру іншим, спочатку друзям, ті друзі своїм, і по такій цепочці далі і далі. Як що ми не будем відстоювати свою віру то за 20-30 років вони зроблять всіх своїми ''вірними'', або рабами ''невірними''. А на рахунок нацизму - Я його не підтримую, я підтримую теорію розселення народів '' Кожна національність має свою теретирію і має на ній жити, і не мішати житти іншим'' Дух Шухевича, Бандери, Коновальщя та інших патріоті, героїв України завжди з нами і допомагають нам відстоювати свої права, свою віру, свою ідею! 

Semmm 12.08.2011 11:40

Ну-ну! говорили-балакали сіли і заплакали... Навіщо розводити ці антагоністичні міркування. мечеть не мечеть. у кожного віра своя. А чи Українська земля християнська це ще не відомо? Україна починається з кожного з нас, але якщо одні виродки бунтуюють аби тільки попасти на шпальти газет... хрєн його знає яке у вас там піар-агенство, але очевидно воно настроєне трохи профашисько! можливо тоді всіх будемо виганняти з нашої землі. куклус клан поновимо. будемо спалювати інаковірів. Християнська земля! бля? хто сказав?віру нам прищепили. Вадя, Рома... ви що нацисти хрєнові. євреїв спаливо. кордони закриємо. шехевич вочевидь повстав з могили і дух цього злого зомбі тусить в стінах офісу СВОБОДИ. Бий в барабани. бий! але клепки якщо не було то її не купиш і не відібєш в когось. 

Вадим Віннічук 12.08.2011 11:21

Слава Україні!!!

Вадим Віннічук 12.08.2011 11:20

Ніхто нас не виводив, ми самі вийшли відстоювати свої права! Чим менше в Україні буде таких людей як ти, тим краще ми будемо житти. Бо ти тільки вмієш за комп'ютером коментувати дії інших, а сам на якісь дії неспроможний! 

Роман Шухевич 12.08.2011 11:17

Де це видно, щоби на християнській землі та стояли культові споруди чужовірців??? Таке просто неприпустиме й усе і не варто вести дискусію далі, просто НІ!!! Европа уже догралася зі своєю привітністю, що ж пожинає поди. А ми, Українці, мононаціональна держава, не хочемо чужого сміття та зла, бо й свого вистачає. То ж як скандують хлопці з ВО Свобода "Одна Раса, Одна Nація, Одна Батьківщина - це Україна"

Semmm 10.08.2011 17:03

Чи не правду я писав у кометарі до цього матеріалу про Попика і його характарне козацтво http://ye.ua/news_6095.html. Все таки вивели хлопаків щоб вони били в свої жестяні мусорні барабани. Симчишин чекаю твоєї репліки... Ти під яким ніком? озвись

Semmm 10.08.2011 16:58

Чи не правду я писав під цим мате%D

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую