ye-logo.v1.2

Як хмельницькі опозиціонери проти диктатури протестували

Політика 3072

Понад дві сотні людей вийшли на вулиці Хмельницького, щоб висловитися проти дій нинішньої влади

Представники «Комітету опору диктатури», ло якого увійшли 25 політичних та громадських організацій області, на День Незалежності зібралися біля пам’ятника В’ячеславу Чорновілу, щоб поговорити про наболіле. Вислухавши промову голови обласної організації Народного Руху України Ігоря Клюса, понад дві сотні мітингуючих пішли вулицею Проскурівською до пам'ятника Тарасу Шевченку, де… відбувалося покладання квітів Кобзарю від влади, представників духовенства , навчальних закладів тощо.
Опозиція безперешкодно влилася до лав учасників урочистих зборів, а одному з мітингувальників навіть вдалося дійти до першого ряду, де стояли очільники області, та висунути плакат «Станьмо на захист землі». Сам урочистий мітинг розпочався після того, як опозиція почала скандувати: «Ні політичним репресіям». Вручивши паспорти юним хмельничанам, поклавши вінки до пам’ятника Шевченку, влада пішла, а опозиціонери продовжили свій мітинг.
Як все відбувалося, у відеорепортажі «Хмельницької народної газети «Є»:

Коментарі:

fcpk_forever 25.08.2011 12:14

Дивно, що Батьківщина має в своїй партії дуже багато людей, але вивела так мало, Свобода й то переплюнула. Хоча яка різниця, все одно поки що толку від цього не буде.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую