ye-logo.v1.2

Хмельницькі опозиціонери поскаржилися владі на засоби масової інформації

Політика 2762
Копія листа, який хмельницькі опозиціонери відправили місцевій владі та комунальним ЗМІ
Копія листа, який хмельницькі опозиціонери відправили місцевій владі та комунальним ЗМІ

Комітет опору диктатурі у Хмельницькій області вимагає об’єктивного висвітлення інформації в комунальних засобах масової інформації.

«У матеріалах, що висвітлювали святкування Дня Незалежності 24 серпня у м. Хмельницькому, не було навіть згадки про заходи опозиційних сил, об’єднаних в Комітет опору диктатурі, хоча журналісти газети «Подільські вісті» та телерадіокомпанії «Поділля-Центр» були там присутні», - йдеться у зверненні КОДу до керівництва області та керівників обласних комунальних ЗМІ.
Координатор громадської ініціативи «Оновлення країни» у Хмельницькому Олесь Вітряний заявив, що державні засоби масової інформації існують за кошти платників податків та призначені для висвітлення суспільно-політичного, економічного, культурно-освітнього життя мешканців Хмельницької області. Однак в порушення вимог Законів України «Про інформацію» саме у цих ЗМІ відсутні будь-які згадки про проведення багато чисельних заходів ініційованих опозицією.
«На мою думку це прояви цензури з боку високопосадовців області. Враховуючи це ми вимагаємо від керівництва державного телеканалу надати ефірний час для висвітлення позиції опозиційних сил», - додав Вітряний.
У заяві, яку опозиціонери направили губернатору, голові обласної ради, керівникам ХОДТРК «Поділля-Центр» та газети «Подільські вісті», просять керівництво ЗМІ виділити їм ефірний час та газетну площу для представлення своєї позиції щодо подій в області. А Василя Ядуху та Миколу Дерикота – посприяти в цьому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую