ye-logo.v1.2

Хмельницька «Свобода» вимагає звіту за виконання робіт з будівництва другої черги Чернелівського водогону

Політика 3344

У 2011 році з бюджету Хмельницького на водогін виділили 9 мільйонів гривень, ще 30 мільйонів гривень передбачили в державному бюджеті.

Фракція «Свободи» в обласній раді спільно з депутатами-свободівцями Хмельницької міської ради надіслали офіційне депутатське звернення голові Хмельницької обласної ради Миколі Дерикоту, начальнику управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Хмельницької ОДА Петру Махнюку, Хмельницькому міському голові Сергію Мельнику з вимогою надати детальну інформацію про проведення тендеру та виконання робіт з будівництва другої черги Чернелівського водогону.
За повідомленням прес-служби обласної організації ВО «Свобода», депутати вимагають від влади назвати учасників тендеру для виконання робіт, загальну вартість проекту, об’єм виконаних робіт і розмір витрачених коштів станом на перше серпня цього року, об’єм запланованих робіт в 2011 році, копію кошторисної документації виконання робіт з будівництва другої черги Чернелівського водогону, передбаченої субвенцією з державного бюджету в рамках програми «Питна вода» і коштів з Хмельницького міського бюджету, а також графік проведення робіт з будівництва другої черги Чернелівського водогону.
Інформацію про учасників тендеру, його переможця, хід робіт на будівництві другої черги Чернелівського водогону обіцяють потім оприлюднити в пресі та довести громаді.
 

Коментарі:

Роман Шухевич 19.09.2011 14:08

Молодці Свободівці, що надіслали таке звернення!!!! Адже ці місцеві керуйки усе роблять абияк, головне, щоби відкат до кишені пішов, що їм до того, які умови проживання у людей. Тому приємно, що хтось захищає простих українців. А ви, прості Українці, дивіться, хто як працює і коли вистачить дурости та нахабности зхнову голосуйте на чергових виборах за Регіони, БЮТ, та інших псевдопатріотів чи відвертих українофобів!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую