ye-logo.v1.2

Губернатору Хмельниччини передали медаль за «Монумент-відкривачку»

Політика 3832
Фото: автора

Громадська організація «Оновлення країни» стала ініціатором чергової церемонії відкриття монументальної скульптури «Віра. Надія. Любов».

Під час акції Олесь Вітряний, лідер ГО «Оновлення країни» подякував авторам Миколі та Богдану Мазурам, будівельникам на чолі з Іваном Бухалом та усім небайдужим, хто долучився до співфінансування спорудження композиції. А представникам влади, які так і не відгукнулися на запрошення вийти до учасників акції, задали питання. «На придбання необхідної кількості матеріалу потрібно було 3 мільйони 675 тисяч гривень, а загальна сума, яку зібрали становить понад 5 мільйонів гривень, - заявив Олесь Вітряний. - Виходячи з того, нас цікавить – де поділася різниця? Сьогодні озвучують ідеї про те, що потрібно пам’ятник покрити золотом чи іншим матеріалом, але це означає: пошити штани не так як потрібно, а потім перекроювати і перешивати. Ми обурені тим, як можна було таку прекрасну справу перетворити у капарство. Тому ми нагороджуємо Василя Ядуху полістироловою медаллю «За спорудження монументу».
Нагороду передали черговому у приміщенні облдержадміністрації.

Коментарі:

Semmm 30.09.2011 16:44

Вельми шановний Ігоре, ви погляньте, що на усіх фотокартках де є Вітряний, він ховається за спинами... промоніторте будь-ласка цей момент а потім говоріть про блудливого пса, що його всі бояться...

Ігор Добронравов 30.09.2011 16:27

Цікаво спостерігати за коментами на цьому та інших сайтах. Як тільки мова йде про вітряного, зразу ж з'являються матюкливі коменти його опонентів, складається враження що його хтось сильно побоюється черз його активність.   P.S. напевно нарвусь на порцію матюкливих образ вже на свою адресу)))))))

ФЕЯ 30.09.2011 16:15

Ну-ну! давайте вилазьте зі своїх норок на гору.... Шо Вітряний шо ти Стьопа - 6-ки. Кака була кака є... вона і залишиться. багато шуму з нічого... Гавноїдів не питають, через них переступають і йдуть далі... опозиціонери хрєнові... сталіна на вас немає. До стінки б поставили і рідну матір продали б. Ще то тоді коли наливайченко приїздив у Хмельницький (літом 2010) я на власні очі бачив як цей Лесик Вітряний чуть б и раком не ставав аби вгодити приїзджому... Було таке? Було! Він як сучка підзаборна то там то тут, а толку немає і не було... Степан Бандера і з тебе так само, як з козла молока... Хто ти симчишин? чи то й вусатий крєндєль... з маком... Свободівці... хрєнові. Я би вас в першу чергу до стіни поставив... шоб не говорили багато. Ядуха - молодець. А ви лошари

Степан Бандера 30.09.2011 16:01

нарешті хоч якась реакція з боку громадськості на свавілля влади при спорудженні пам'ятника. Прикро що багато відомих громадсько-політичних діячів області (опозиціонерів) лише в кулуарний спосіб висловлює своє обурення. Сміливіше портібно опозиційним партія та організаціям проводити протести, де ви е опозиціонери, коли грабують нас чиновники???

Serhio 30.09.2011 15:54

А чего толку материть? И кого? Витряный что сделал? Пропиарился? Не думаю. Не написала бы об этом ешка - никто бы и не узнал. А то, что и дальше деньги отмывать будут - так это ясно. Высосут до последней копеечки все, что только можно и любыми способами. 

Віктор 30.09.2011 15:07

Що хотять довести? - не знаю. Туплять і все. Піар на пустому місці. Говорили балакали сіли і заплакали... Обклав би матом  ГО «Оновлення країни» та й не можна бо забанять і все таке...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую