ye-logo.v1.2

Віктор Янукович прибув з робочою поїздкою на Хмельниччину

Політика 3716

Віктор Янукович взяв участь у запуску нової технологічної лінії на ВАТ «Подільський цемент»

Президент України Віктор Янукович під час робочої поїздки до Хмельницької області взяв участь у церемонії введення в експлуатацію новозбудованих виробничих потужностей ВАТ «Подільський цемент» в с. Гуменці Кам'янець-Подільського району.  Мова йде про новій технологічній лінії виробництва цементу потужністю близько трьох мільйонів тонн на рік. Сучасне обладнання дозволяє підприємству перейти з «мокрого» способу виробництва цементу на "сухий" і забезпечити очищення викидів на 99,9%. «Суха піч», крім того, за своєю потужністю замінити п'ять нині діючих.  Реалізація даного проекту дає можливість майже удвічі зменшити використання палива, здешевити собівартість цементу, збільшити конкурентоспроможність цієї продукції, а також поліпшити умови праці робітників заводу і скоротити, відповідно до європейських стандартів, обсяги викидів в атмосферу пилу і шкідливих газів. Президент України Віктор Янукович переконаний, що розвиток таких підприємств як ВАТ «Подільський цемент» прямо залежить від стану справ у будівельній галузі. Про це він заявив під час спілкування з колективом ВАТ «Подільський цемент» в с.Гуменці Кам'янець-Подільського району.  Глава держави зокрема відзначив, що в поточному році ситуація у будівельній галузі поліпшується - зростання показників склав близько 14%. «Все залежить від того, наскільки стабільним буде попит на вашу продукцію і як він буде збільшуватися», - додав Віктор Янукович.  
Президент також висловив переконання, що обсяги виробництва продукції заводу мають потенціал для подальшого зростання. «Цей показник, безумовно, можна збільшити. Від цього залежать і соціальні виплати, і розвиток виробництва, - сказав він. - ... Якщо такі підприємства, як ваше, починають розвиватися, це означає - у нашій країні є рух вперед »

ДОВІДКА  ВАТ «Подільський цемент» - одне з найбільших промислових підприємств Хмельницької області та цементної галузі України. Щорічно підприємство випускає більше 1,3 млн.тонн продукції. На виробництві зайнято близько 800 чоловік. Середньомісячна заробітна плата на підприємстві складає 4,5 тис. грн.

Коментарі:

Semmm 14.10.2011 13:08

Чому цей комент не видалили а мої стерли? чи може свободівці у нас в якійсь особливій ієрархії і на нах не можна гнати в коментах... Мені здаєть що тут расизмом пахне типу молдавани - не люди, євреї - теж... і на поляків заява...  і взагалі нациською ідеологією попахує.  вадюха а ти впевнений що ти чистокровний українець... Може твоя бабка підчас війни з німцем переспала і так народилась матір чи батько? - на питання можеш не відповідати....  Це не образа. просто питання. не здивуюсь якщо забанять за мої слова. така вже політика ... цензура... на сайті

Степко Вадим 13.10.2011 22:23

Зайдіть в Вікіпедію і прочитайте:
Янукович - дід і прадід литовські поляки, батько беларус, мати россіянка, прізвище татарське, вирощений грузином.
Тимошенко - батько латиш, дід єврей.
Тігіпко - молдаван.
Азаров - батько естонець, мати росіянка. Яценюк - єврей з голови до пят. І ми хочимо щоб вони зробили щоби українцям жилось добре. Біля влади повинні бути українці.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую