ye-logo.v1.2

Опозиційний майдан у Хмельницькому

Політика 4033

Партійні прапори, декілька сотень людей та гасло: «Юлі – волю!»

Сьогодні в Хмельницькому на майдані Незалежності відбувся мітинг, на який вийшли опозиціонери, щоб висловити свою думку з приводу ситуації, яка панує в країні. Зокрема, про суд над екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. Приблизно 200-250 людей (така мала кількість дещо здивувала перехожих, але згодом учасників трохи побільшало – підійшли підприємці та представники козацтва) зібралися під прапорами «Батьківщини», «Свободи», «Фронту змін», Народного руху України, які вимагали від влади припинити політичні репресії , а український народ - замислитися над власним майбутнім. «Сьогодні Юля – завтра ти», «Вирок Тимошенко – вирок владі», «Диктатура не пройде» - ось не повний перелік гасел, які в руках тримали учасиники мітингу.
Як відбувався мітинг, у відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є»:

Коментарі:

Роман Шухевич 18.10.2011 11:59

Я не буду обзиватись, навідміну від низького розуму людей, бо це просто низько та ницо. Хай там тішиться.                                                                                                                                                              А щодо усього того навколо пані Тимошенко скажу, що бачили очі, кого вибирали. Ясно як білий день, що скрізь по усій Україні депутати від БЮТу пройшли виключно на іміджі пані Юлі і все. Доречі той самий вельмишановний Мельник також від БЮТу, то чого ж його на майдані не видно, га???? Отакий він Бютівець, як я комуніст ))) Навіть Свобода, яка має до колишнього прем’єра не менше запитань, ніж до теперішньої влади донецьких і то вирішила підтримати українців. Адже ще навесні, коли у Львові закривали Свободівців говорилося: ""Сьогодні закривають Свободу - завтра прийдуть по тебе"", що зрештою і сталося.    

Віктор 17.10.2011 10:50

ОЙ! похвали мене моя губонько... видать сам написав і перекопіпастив... хо ча не в тому річ... для чого тут ці пусті розмови...  ти видать не біля кормушки от і пече тебе... жаба давить... бюрократи! - зха!  ну ну!  коли одна сила душить другу тоді виходить саме таке роз***о як у нашій державі... цемент і фішка не с тому хто скільки людей на майдан вивів а втому хто скільки заплати. я памятаю як возили за 40 р. в київ на майдан за якусь пол. силу. і чотири автобуси їхало набитими студентами так що... і фішка не в тому шо то була помаранчева революція... фішка  - нічго з тих пір незмінилося... каламутити воду тілько навчилися краще, а від цього жити краще на стане

Цемент 16.10.2011 22:10

цей коментар прочитав на сайті "Моя газета", дозволю собі зкопійювати   дуже гарний репортаж. респект вам авторко! убого все це виглядалою особливо см1шна Батьківщина, просто жах. я так жал1ю, що в1ддав св1й голос за цих слабак1в. в1дчуваю себе лохом просто. мене розвели 1 кинули. Де взагалі Мельник? в1н мером став т1льки через Юлю, а тепер наклав повн1 штани 1 сховався. де 1нш1 депутати в1д Батьк1вщини, я за них голосував, я 1м пов1рив. зрадники, тушки, брехуни, буде 1 на вас час розплати. за жодних умов цим п1длим зрадникам 1 брехунам м1сцевим бютакам я не пов1рю.

Віктор 16.10.2011 11:13

дыжурний Цемент хелоу... для чого такой тупняк?

Цемент 15.10.2011 16:10

хмельницька "Свобода" в Києві на Марші Млави УПА

Віктор 15.10.2011 12:12

у Во Свободи кожен день дєжурний по коментах в регіональних інтернет видання х сидить. де ваші викуки слава україні. профашиська дємонічєская сила

Віктор 15.10.2011 12:11

б*** нафіга тобі ця політи цемент і румба... ви ж тож як криси порозбігаєтесь тілько тягнибока всторону відсунуть... не будьте лохами. своєю головою треба думати а то тільки шістьорками навчились бути і стукати ура патріотичну хрєнь в коментах. розберіться для початку із собою... партія! партія! а ж тошно! добрешо хоть той лошара дизайнер зі свободи більше не пише

Цемент 15.10.2011 11:41

Батьківщина без Юлі - це не партія, і всі активісти вже давно розбіглися. бо коли 36 000 обласна організація виводить на майдан менше 100 людей, то яка це партія? це пусте місце. там все на Юлі трималося. Юлю посадили - місцеві депутати вже наполовину розбіглися.

rumba 14.10.2011 20:50

Те, що прийшло так мало народу (тоді як у Батьківщини найбільше в області активістів серед усіх інших партій) винні самі. Як анонсували, так і народ прийшов. Хто згав про мітинг? Де були оголошення, анонси, афіши? Мабуть тільки у штабі БЮТ. Сподіваюся, що наступного разу за декілька днів "розрекламують" свою акцію і тоді збереться багатотисячний майдан. Хоча народ вже втомився та й заляканий - влада в нас ще та - ого-го! Але мовчати не можна. Інакше... привіт 37-й рік?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую