ye-logo.v1.2

Олег Тягнибок з робочим візитом відвідав Хмельниччину

Політика 3008

Олег Тягнибок під час візиту на Хмельниччину зустрівся із громадою Красилова

16 лютого 2012 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок з робочим візитом відвідав Хмельниччину. Очільник націоналістів взяв участь у телепрограмі "Позиція" на одному з місцевих телеканалів: повідомив про дії "Свободи" впродовж останніх тижнів, плани на парламентські вибори, позицію партії щодо подій суспільно-політичного життя країни, розповів про підписання низки угод про співпрацю та координацію роботи опозиційних сил. Також Олег Тягнибок зустрівся з громадою Красилова.

У переповненій залі міського Будинку культури очільник "Свободи" впродовж трьох годин спілкувався з красилівчанами, відповів на їхні запитання.

Районна влада, яка, звичайно ж, представляє Партію регіонів, намагалася усіляко перешкодити зустрічі лідера націоналістів з громадою. За півгодини до початку відключили світло в Будинку культури.

"Головне наше завдання зараз – побороти антинародний режим Януковича. Для цього ми повинні об'єднати свої зусилля. Саме єдності українців і боїться влада, бо розуміє, що на виборах не має жодних шансів на перемогу. Запорука успіху опозиційних сил – це координація дій, висування єдиного кандидата на мажоритарних округах, похід на вибори трьома колонами. Фальсифікації, адмінресурс, залякування, підкуп виборців, технологія з нібито "незалежними" кандидатами не врятують режим Януковича. У разі участи у виборах трьома колонами опозиції – соціал-демократичної "Батьківщини", ліберального "Фронту Змін" та націоналістичної "Свободи" – ми впевнено перемагаємо і за партійними списками, і в більшості мажоритарних округів. Єдиний кандидат від опозиції здобуває беззаперечну перемогу в 115 округах і ще в 50–60 округах матиме чудові шанси вигравати вибори", – наголосив Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів також наголосив: "Свобода" завжди виступала проти режиму Януковича, його антинародних псевдореформ, і як інтегратор, об'єднувала у цій боротьбі українців незалежно від їхньої партійної приналежності.

"Нас усіх об'єднує необхідність подолання антиукраїнського режиму Януковича. Але спільну діяльність варто планувати не тільки на виборах. Ми повинні виробити чітку стратегію законодавчих ініціатив, спільних голосувань та дій за важливі для держави рішення у наступному парламенті. Потрібно чітко і однозначно засудити усіх "тушок" та зрадників у лавах парламентської опозиції. Очолити акції протесту проти антинародної політики влади навесні 2012 року.

Вже сьогодні ми можемо впевнено сказати, якими будуть першочергові законодавчі ініціативи "Свободи" після створення у Верховній Раді потужної націоналістичної фракції. Це закон про імпічмент Януковичу, постанова про відставку уряду Азарова-Тігіпка, новий справедливий Податковий кодекс, закони про заборону торгівлі землею та приватизації стратегічних підприємств, кодекс законів "Про вибори" за пропорційною системою з відкритими виборчими списками", – сказав лідер націоналістів.

Відповідаючи на запитання красилівчан, очільник "Свободи" розповів про програмові засади та конкретні кроки щодо розвитку сільського господарства, енергетичної незалежності України, зовнішньої політики, діяльність депутатів місцевих рад від "Свободи".

Коментуючи останні призначення у "силовому" блоці, Олег Тягнибок наголосив: очевидно, це продовження зобов'язань Януковича, взятих під час підписання Харківських угод та посилення безпосереднього "сімейного" впливу на політику в Україні.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую