ye-logo.v1.2

У Красилові понівечили бігборди та підкупляють виборців

Політика 2642

Чим ближче до виборів, тим більше загострюється боротьба між кандидатами на посаду міського голови у Красилові, яких зареєстровано аж десять чоловік.

 В хід уже пішли брудні технології, що суперечать не тільки демократичним принципам, а й здоровому людському глузду. У ніч з п'ятниці на суботу хтось по-варварськи понівечив бігборди претендентів на посаду мера та кандидатів у депутати від Української народної партії і Народної партії й першого заступника міського голови Ніли Островської, яка йде кандидатом на міського голову від ВО «Батьківщина». Цей факт кандидати аж ніяк не пов'язують із хуліганськими витівками, а вважають політичною розправою над представниками демократичних сил.
– Якби це діяли звичайні хулігани, то понівечили б передвиборчу агітацію й кандидатів від наближених до районної влади політичних партій, яка розташована майже поруч, – заявляють вони.
Ведеться відкритий підкуп голосів виборців. Під приводом благодійної допомоги людям похилого віку роздаються продовольчі пайки: по кілограму цукру, гречки і гороху. А окремі кандидати в пакети зі своєю передвиборчою агітацією вкладають навіть по декілька пляшок пива.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую