ye-logo.v1.2

Олег Дейнека піде на вибори у Хмельницькому

Політика 4755
Олег Дайнека "облюбував" Хмельниччину. Тепер він піде на вибори Фото news.intv.ua
Олег Дайнека "облюбував" Хмельниччину. Тепер він піде на вибори Фото news.intv.ua

Журналіст Олег Дейнека, який запам’ятався скандальною програмою «Гроші» на «1+1», зареєстрований як кандидат по одномандатному виборчому округу № 187.

Олег Дайнека на вибори йде як самовисуванець, також, як вказується на офіційному сайті Центрвиборчкому, наразі він безпартійний.  34-річний журналіст, який народився і мешкає у Полтаві, є директором інформаційного агентства «Новини України» і співпрацює з хмельницьким телеканалом «33-й канал».
Хмельничанам харизматичний ведучий знайомий по серії скандальних сюжетів про губернатора Хмельниччини Василя Ядуху та його оточення. Пізніше Олега Дейнеку звільнили з "1+1".
За виборців Дейнеці доведеться конкурувати з нардепом Олександром Слободяном, начальником обласного управління культури, туризму і курортів Іриною Труновою, секретарем обкому КПУ Дмитром Мельником та генеральним директором ТОВ "Агротехторгу" Ігорем Бойченком. Про це повідомляє 20minut.ua

Нагадаємо, що нещодавно Олег Дайнека провів антикорупційне розслідування знущань над хворими хмельничанами і незаконних хірургічних операцій. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую