ye-logo.v1.2

«Зелена планета» – партія реальних дій

Політика 2939

До парламенту партія йде не заради влади, а заради кращого сьогодення і майбутнього українського народу.

Бути партією здорового глузду та реальних дій не політичних обіцянок, обіцяють представники української партії «Зелена планета». Про це вони заявили на робочій зустрічі лідера української партії «Зелена планета» Сергія Орєхова з представниками міських і районних організацій партії Хмельниччини. 
«Наша партія бачить мету в покращенні екології життя, навколишнього середовища, виробництва і екології душі в цілому, – заявив лідер партії Сергій Орєхов. – Нині на політичному олімпі немає партії, яка серед своїх пріоритетів має захист прав споживачів. Ми, представники партії «Зелена планета», маємо взяти на себе відповідальність прийняти на державному рівні кодекс захисту прав споживачів. Ми вже зараз сформували раду з екологічних проблем, яка відкрита для співпраці з кожним, хто прагне зробити нашу країну великою і квітучою». За його словами, серйозні екологічні проблеми Хмельниччини, а саме – забруднені водні ресурси, відсутність коштів на утилізацію твердих побутових відходів, можна вирішити лише об’єднавши зусилля усіх небайдужих. Однак представники «Зеленої планети» – реалісти і не ставлять перед собою недосяжної мети. За словами лідера, партія готова підтвердити кожне своє слово реальними діями на користь громадян і країни в цілому.
Як зазначив заступник голови партії «Зелена планета» Олег Кононенко, процитувавши Екзюпері, інколи корисніше не боротися зі злом, а творити добро. «Наша партія йде до Верховної Ради із великим портфелем потрібних законів та змін до нині діючих законів, – зазначив Олег Вікторович. – Я не маю нічого проти відомих особистостей, які нині балотуються у Верховну Раду, але не розумію, що робитимуть боксери, футболісти чи артисти у законодавчому полі. Народ України вже втомився від порожніх балачок та обіцянок, блокування трибун, кулуарних скандалів. Ми хочемо, щоб парламент працював на благо народу». Партія декларує, що творить реальні, зрозумілі кожному громадянину речі: захищає довкілля, стоїть на захисті прав споживачів, бореться, щоб кожна людина мала можливість дихати чистим повітрям, пити чисту воду, вживати якісні продукти, отримувати якісне медичне обслуговування.
До однопартійців звернувся також керівник Хмельницької обласної організації Володимир Кип’ятков. Він зазначив, що до партії «Зелена планета» увійшли небайдужі люди для того, щоб поліпшити життя хмельничан, гарантувати їм гідну заробітну плату і правовий захист для всіх працездатних громадян, створити нові робочі місця, реформувати систему охорони здоров'я для підвищення якості та доступності медичних послуг, реформування системи опіки та піклування. «Ми переконані, що швидкий розвиток неможливий без об’єднання усіх громадян, незалежно від національності, віросповідання, – заявив Володимир Кип’ятков. – Наша діяльність буде спрямована на вирішення соціальних питань та проблем обласного центру. Ми не обіцяємо, що вже завтра вирішимо усі проблеми із шкідливим виробництвом, неякісним послугами чи товарами, але ми докладемо максимум зусиль для того, щоб мінімізувати їх вплив на якість життя наших громадян».
Представник фракції «Зелена планета» у Хмельницькій міській раді Валерій Буяновський заявив, що фракція буде об’єднанням людей, які втомилися від політичної ворожнечі та бажають займатися безпосереднім виконанням прямих наказів виборців. За його словами, ідеологія політичної партії «Зелена планета» співпадає із побажаннями та запитами наших виборців, а також із духом та принципами депутатської групи «За добробут хмельничан», яка у повному складі увійшла до новоствореної фракції. Адже екологія, захист прав споживачів та популяризація здорового способу життя є основою добробуту хмельничан.
На Хмельниччині «Зелену планету» представляють понад три тисячі членів партійних осередків і з кожним днем їх кількість поступово зростає. Адже головні цінності партії – свобода, рівноправність та повага прав особистості.
 

Автор Марія РОСЕЦЬКА.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую