ye-logo.v1.2

Бабусь у будинку престарілих агітують за конкретного кандидата

Політика 2731

ВИБОРИ ONLINE

"Пацієнтів Хмельницького міського комплексу соціальної реабілітації та побутового обслуговування населення за адресою Перемоги 7А змушували голосувати за певного кандидата. Про це повідомили офіційні спостерігачі від кандидидата у народні депутати Сергія Лабазюка. "Тут, фактично, відбувалося голосування «на дому», адже більшість виборців – хворі, немічні люди. До кімнат, де вони проживають окрім членів комісій, спостерігачів заходили ще й співробітники закладу. Вони показували пальцем, де ставити позначку, тим самим змушуючи людей робити вибір без їх волі" - повідомили спостерігачі. Цей випадок задокументовано на відеокамеру. 

 

 

P.S. Інформація, яка подається із позначкою ВИБОРИ ONLINE, надходить від спостерігачів, представників партій, представників мобільних груп, які спостерігають за перебугом голосування, виборчів та інших учасників виборчого процесу.

 

Нагадаємо, якщо ви стали свідком порушення на виборчій дільниці чи володієте інформацією, яку варто оприлюднити, подати її можна за телефоном 050 60 24 361 чи на електронну скриньку [email protected]

 

 

Коментарі:

Ангеліна 28.10.2012 18:54

Все таки бабусь))) дякую))

ВЛАДИМИР ТРОФИМОВ 28.10.2012 18:03

Может, всё-таки , - "Бабусь...."?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую