ye-logo.v1.2

Округ №189. Нетішин мітингує, дві дільниці перерахують (ОНОВЛЕНО)

Політика 3927

Станом на 10 ранку п’ятниці 2 листопада, на єдиному окрузі Хмельниччини немає 100 відсотків порахованих протоколів.

Округ №189. Нетішин мітингує, дві дільниці перерахують
Станом на 10 ранку п’ятниці 2 листопада, на єдиному окрузі Хмельниччини немає 100 відсотків порахованих протоколів.

Як повідомив свободівець Олександр Симчишин в 10.00 у Нетішині розпочалася акція, а за дві години, в 12.00 повинна розпочати свою роботу окружна виборча комісія.
Відомо, що по 13 дільничних виборчих комісіях перерахунку голосів поки що не буде. Перерахують їх лише по двох ДВК. Однак, на ранок ще залишаються кілька дільниць, які не привезли уточнюючі протоколи.
Нагадаємо, що у 189 окрузі (центр м. Красилів) досі не ввели на сервер ЦВК дані протоколів з результатами голосування на 18 дільницях. За словами представників ВО «Свободи», в ОВК свідомо зволікають із введенням цих даних.

В акції взяли участь мешканці міста, громадські організації, представники «Свободи», «Батьківщини», УДАРу.
«В ході мітингу виступила кандидат в народні депутати України в окрузі №189 Ольга Омельчук, яка у самому Нетішині посіла 2 місце, а в окрузі 5 місце з результатом понад 8 000 голосів. Вона привітала з чесною та заслуженою перемогою свободівця Ігора Сабія та запевнила, що нетішинці відстоюватимуть свій вибір. Виступив також і кандидат в народні депутати України в окрузі №189 від УДАРу Олексій Глушаков. Він наголосив, що за підрахунками штабів УДАРу свободівець Ігор Сабій отримав впевнену перемогу у чесній боротьбі. Олексій Глушаков привітав Сабія і запевнив, що УДАР також готовий захищати вибір мешканців 189 округу», – повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Всього в окрузі № 189 нараховується 293 дільниці.
За даними сайту ЦВК, станом на 9.50 ранку 2 листопада, в окрузі № 189 оброблено 93,85% протоколів: за Сабія проголосували 19,56% виборців, за В.Олуйка - 18,40%.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую