emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Січня 2014 Олександр Таран 1679

Преміум-ліга: прев’ю 7-ого туру
Поєдинки 7-ого ігрового дня турніру обіцяють бути напрочуд інтригуючими
«Тетра» - «Ротор»
25 січня. 14.30. СК УМВС
Відкриває тур поєдинок сусідів по турнірній таблиці, «Тетри» та «Ротора». Номінальні господарі, яким після успішного старту було роздано вдасталь авансів, вже не знають смаку перемог вже чотири поєдинки поспіль, чого не скажеш про «Ротор». В останніх матчах підопічні Володимира Вариводського знайшли свою гру, справно поповнюючи очкову скарбницю і наразі комфортно розташувалися у зоні плей-офф. «Роторці», які зараз одназначно перебувають на підйомі небезпідставно вважаються фаворитами цього протистояння, однак не варто зписувати з рахунків і амбітну «Тетру», яка завжди здатна здивувати свого візаві на майданчику.
«Конфермат» - «Руссич»
25 січня. 15.45. СК УМВС
Центральний матч туру, в якому зустрінуться «Конфермат» та «Руссич» обіцяє бути неймовірно видовищним. «Конферматівці» в минулому турі зазнали першої поразки у турнірі, склавши зброю перед «Спортлідером-3», і в звітному поєдинку з усіх сил прагнутимуть довести власні амбіції на чемпіонство. «Руссич» ж в минулому турі здобув феєричну перемогу, в красивому стилі перегравши міцне «Динамо-УМВС» з розгромним рахунком 6:0, і до двобою проти лідера змагань підходить у хорошому настрої. З погляду на турнірну таблицю фаворитом зустрічі виступають підопічні Володимира Лазарчука, які мають досить боєздатний підбір виконавців, проте недооцінювати свого суперника «Конфермату» ой як не варто. Команда із Кам’янця-Подільського робить акцент на прагматичному стилі гри, і впевнений, що зробить усе можливе, аби попсувати нерви своєму більш іменитому опонентові. Очікується неймовірно цікава та видовищна гра, переможця у якій скоріш за все визначить яскрава індивідуальна майстерність окремих виконавців.
«Ковчег» - «Вентс»
26 січня. 13.15. СК УМВС
Обидва суперники в минулому турі зазнали поразок, отож в звітному матчі з усіх сил прагнутимуть покращити своє турнірне становище. З погляду на турнірну таблицю шанси на успіх тут більші у гостей, які демонструють доволі симпатичний футзал, однак «Ковчегу» очки теж потрібні як повітря, і очевидно, що Леонов і компанія прикладуть максимум зусиль, аби святкувати першу перемогу у турнірі.
«Динамо-УМВС» - «Агрон-Королівський смак»
26 січня. 14.30. СК УМВС
Ще один доволі цікавий поєдинок. «Динамівці» в минулому турі всуху поступилися «Руссичу» (0:6 – прим. автора), і очевидно, що у цьому поєдинку прагнутимуть з усіх сил покращити власне становище у табелі про ранги. Але зробити це Колесникову і компанії буде не так вже і просто. Тернополяни в попередньому турі здобули важку та нервову перемогу над норовливою «Тетрою», і завдяки осічці «Конфермату» впритул наблизились до лідера чемпіонату, отож не дивно, що «Агрон-Королівський смак» у цій зустрічі зробить усе можливе, аби здобути чергову перемогу та закріпитись на верхівці турнірної таблиці. Саме команда із Тернополя виступає тут у ролі фаворита, однак «Динамо-УМВС» цілком по силах піднести чергову сенсацію.
«Епіцентр-К» - «Спортлідер-3»
26 січня. 15.45. СК УМВС
Неймовірно видовищним обіцяє бути двобій за участю «Епіцентру-К» та «Спортлідера-3». Підопічні Віктора Власова у минулому турі змогли перервати трьохматчеву програшну серію, здобувши впевнену перемогу над «Вентсом», і очевидно, що в протистоянні проти «лідерів» прагнутимуть розвинути свою вдалу серію. Але зробити це «Епіцентру-К» буде не так вже і просто. Підопічні Артема Гласа зараз перебувають на ходу, що довели у минулому турі, завдавши першої поразки лідеру змагань в особі «Конфермату». «Спортлідер-3» виступає беззаперечним фаворитом звітного протистояння, проте, впевнений, номінальні господарі зроблять усе можливе, аби відібрати у одного із лідерів турніру залікові бали та зберегти шанси на вихід у плей-офф змагань.
«Арсенал-МАДОК» - «Спортлідер-2»
27 січня. СК УМВС. 18.00
Завершить сьомий ігровий день поєдинок сусідів по турнірній таблиці – «Арсеналу-МАДОК» та «Спортлідера-2». Матч обіцяє бути цікавим та видовищним для глядачів, адже обидва колективи сповідують атакувальний футзал. Зважаючи на останні турнірні результати суперників, явним фаворитом протистояння виступає «Спортлідер-2», однак не варто списувати з рахунків і «канонірів», які стовідсотково без бою здаватися не збираються. Єдине, що може завадити «Арсеналу-МАДОК» здійснити свої амбіційні наміри - це досить коротка лава запасних, тим паче що гру пропускатиме через дискваліфікацію один з ключових гравців клубу, Віталій Шлапак.
Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футзального дійства!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо