emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Жовтня 2014 aндрей 7389 1

Хмельницькі перегони. Фаворити-лідери, фаворити-лузери.

Ось кампанія потроху набирає обертів. Вже почали «рухатись» й світитись на публіці кандидати. Багато є нових, молодих, які не є такими впливовими кандидатами але це додасть колориту в кампанії, щоб не було так сумно. Також є й більш маститі й авторитетні кандидати, їх можна визначити як лідери-фаворити, вони працюють більш дієво, раніше почали кампанію, ще задовго до реєстрації, вони працюють не тільки від виборів до виборів, а постійно, на протязі своєї політичної кар’єри. А є й лідери-лузери, які кожен раз, кожні вибори знов й знов себе виставляють але перемоги не отримують, тільки сміх серед громади й обговорення що от вже в котрий раз йде той чи інший, їх ще в народі охрестили «вічний кандидат».

187-й округ нашого міста. Він більш прогнозований, тут фаворит-лідер один, це міський голова, він особливо не печеться за кампанію і тримає свої позиції без особливого «напрягу».Адже діючий мер ну й пресловутий адмінресурс. Чи втримає він свої позиції довго? Покаже час, а в нас всяке буває.
В спину йому дихає Анатолій Лаврентій, колишній його заступник, який впевнено почав наступати на п’яти меру. Основна боротьба буде між ними.
Третім несподівано йде Руслан Рохов, молодий, громадський діяч, відомий акціями та заходами в місті, а тепер за його межами, в Києві, де не тільки знайшов собі нову роботу в газеті «День», а й дружину. Навіщо йому ті вибори, хто знає, може амбіції, може щось інше, але він поки замикає трійку лідерів. Чи втримає теж питання, тому що й йому починають в спину дихати такі кандидати як, Баранов та Мовчан.

Фаворити лузери

Баранов, він вистрілив несподівано, його мало хто знає і це навряд додасть йому рейтингу, чи принесе перемогу. Відомо що він вже робив спроби стати депутатом але пролетів…
Навіщо йому бути депутатом Верховної ради, невідомо бо пан Ігор є успішним авто-бізнесменом. Він не є гравцем в місцевій політиці, й мало шансів має на перемогу. Його рівень це міська рада. Нехай починає з неї.

Мовчан, він вже мав бажання стати нардепом але програв в 2012-му році по 188 окрузі.
Тепер шукає щастя по 187-му. Й допомагає йому партія президента, чи це допоможе,маю сумнів , наразі які б рейтинги не були в партії чи в президента, але люди не дуже позитивно ставляться до цієї сили. Порада Мовчану розпочати політичну кар’єру з місцевих виборів й не в мери йти, а в депутати.
Всі решта по 187 –му окрузі лузери з лузерів.


188 –й округ.


Тут боротьба більш серйозна. Лідери…невідь не лідери, а лідер є. а всі решта…лузери
Чому? Та тому що округ має багато «технічних»кандидатів, яких плодить як на фабриці зірок , вкотре «вічний»кандидат Віктор Коліщак. А підігрує йому «командир батальйону технічних кандидатів» Дмитро Беспалов. Який теж вкотре намагається перемогти та безуспішно, ще й перейшов на політичну роботу до Коліщака.
Фаворитом-лідером є Сергій Лабазюк, який впевнено йде до перемоги,показуючи себе справами, а не балачками. На відміну від інших, які нічим не відзначились ,хіба що «чорнухою», й наврятчи чимось конкретним відзначаться.

Фаворити-лузери.

Дмитро Беспалов. Вже вдруге йде на вибори, й маю сумнів що переможе. В 2012-му йшов від «батьківшини» хоча був членом Фронту Змін( лідер Яценюк,благополучно партію злив), тепер кандидат йде від нової партії зі старим змістом й лідером «Народний Фронт» Яценюка. Цікаво що сам пан Дмитро наголошує що немає грошей на вибори, питання виникає якщо ти немаєй грошей то як ти йдеш на вибори, й за які «шиши» ти пів міста розклеїв білборди своїми фото.Якщо грошей немає значить хтось дав, ну на кампанію від партії йму дала партія, а решта? Решту дав і дає головнокомандувач технічного батальйону Віктор Коліщак. Який ніяк не може стати хоч кимось…й теж йде в нардепи від партії президента, а ще якщо не переможе то може йому дадуть посаду губернатора, недаремно ж Пруса зняли. Всі решта це однофамільці Коліщака, переважно безробітні.
Ну й Алім Міщук, ніби безробітний але має бізнес за межами міста. А також Слов`ян Воронецький який дуже так грає в технокандидата підносить патрони Беспаловву щоб стріляв Коліщак…Але Воронецький то йде від партії «конкурента-ворога» Батьківщини Юлії Тимошенко, як це логічно пояснити…гроші..гроші..Чи відомо про це пані Юлії про таких «вирних»партійців???

Ось лідерів мало, а лузерів багато…й ніхто лазером стати не хоче,тому може буде конкуренція…чи ні…. Чи так засвітяться. Гроші відмиють , а результату не буде. В котрий раз людей тільки обдурять…Прикро…

А лідер є лідер, за якими конкретні справи й багаторічна робота…

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Олександр Романюк07.10.2014 10:35 Повний маразм. Лузери - це ті, хто пише подібну аналітику і сплітає такі "рейтинги". Та й адміністрації сайту потрібно бути уважними до публікації такої чорнухи. Це точно не придає слави цьому поважному виданню. Знаємо ми про ті "конкретні справи" Мельника і Лабазюка. По 187 окрузі вважаю, що Мовчан має всі шанси потрапити до парламенту. Це молодий, успішний і талановитий політик. Його рейтинги свідомо занижують. За Мельника голосуватимуть тільки ті люди, які повністю відірвані від реальності. У 188 окрузі фаворитом є Віктор Коліщак. Саме проти нього спрямовується найбільше чорнухи, зареєстровано 2 клони і написана цю стаття. Але Лабазюку це нічим не допоможе. 

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 08.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.36
39.4
42.36
42.39

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо