emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Листопада 2016 Сергій Скоробогатий 1426

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ДИЗАЙНЕР – ПІДКОРЮЄ ЄВРОПУ !


В Лондоні відбувся престижний міжнародний конкурс, The European Property Awards 2016-2017 в номінаціях "Архітектура", "Дизайн інтер’єру", "Агентства нерухомості" та "Девелопмент".
The European Property Awards Премія International Property Awards, яка є частиною European Property Awards, та вже 25 років вважається визнаним авторитетом в сфері оцінки досягнень професіоналів, найбільшої і однієї з найпрестижніших в галузі нерухомості. Журі, до складу якого входять 70 незалежних експертів, під головуванням Lord Caithness, Lord Best, Lord Liverpool і Lord Thurso (члени палати лордів Парламенту Великої Британії), розглядаючи нові об'єкти нерухомості, виділяють кращі з них, які відповідають сучасним тенденціям розвитку світової індустрії житлової та комерційної нерухомості, оцінюють реалізовані проекти з точки зору інноваційних рішень, оригінальності, сталого екологічного розвитку та естетичних якостей. В 2016 році Україну вперше прийняла участь в конкурсі The European Property Awards в усіх чотирьох категоріях та різних номінаціях. Так серед переможців категоріях «Архітектура» виявились представники таких країн як Австрія, Бельгія, Греція, Венгрія, Люксембург, Германія, Греція, Іспанія, Швейцарія, Швеція, Франція, Італія, Турція, Норвегія, Болгарія, Польща, Португалія, Росія та Ірландія. Україна в категорії «Архітектура» виборола 5 нагород і серед них 3 компанія Vatmanstudio (м. Хмельницький, м.Львів) разом із динамічно прогресуючою компанією Avalon Inc.
На European Property Awards, відбирають за дуже високими критеріями, та оцінює конкурсні роботи не менш суворе і незалежне журі – визнання здобутків компанії це символ беззаперечної якості.
А особливо приємно, що серед номінантів конкурсу є представники наш земляк з Хмельницького, Сергій Міль (керівник Vatmanstudio ), який працював на кафедрі "Дизайн" Хмельницького національного університету займав посаду старшого викладача, та наразі голова державної екзаменаційної комісії на кафедрі Дизайн. Також заступник голови спілки дизайнерів Хмельницької області, ГОЛОВА СПІЛКИ Баннової І. М.
Серед цьогорічних номінантів – чимало представників львівщини. Дві перемоги в номінації "Архітектура" отримала компанія Avalon Inc. разом з Vatmanstudio. Кращим серед кафе-ресторанів став Celentano Ristorante, що у готелі Ibis у Львові. Кращий проект приватного житлового інтер'єру у Східниці з дизайном від компанії Арсена Костишина АRS-IDEA. Тепер ці компанії можуть не лише пишатися престижними преміями – про них і про Львів дізнаються у всьому світі. Адже переможці будуть представлені на сайті International Property Awards, а інформацію про них надрукує медіа-партнер премії – журнал, який розповсюджується у бізнес-класі 58-ми міжнародних авіаліній!
Менеджер премії Каріна Тернер сказала "Як показує досвід, успішна участь в International Property Awards дає учасникам дуже багато,– Вони отримують більше уваги з боку публіки, більше інвестицій та прибутків, більше нових клієнтів. Безумовно, такий масштабний конкурс підвищує впізнаваність компанії та сприяє покращенню її іміджу".
Перемога українських будівельних компаній, дизайн-студій і девелоперів на The European Property Awards 2016-2017 ще раз довела, Українці крокують в ногу з часом та вміють створювати справжні перлини архітектури та втілювати в життя яскраві ідеї. Пишаймося цим. Будемо сподіватись, що участь українців в цьому пристижжному конкурсі ще раз приверне увагу потенційних інвесторів та європейських партнерів до українського ринку нерухомості.
На фото: маркетологи Vatmanstudio, Олена Соловьєва(зліва) Сергій Міль та Юлія Домаєва, керівник маркетингово відділу- представники компанії Аvalon Inc.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 11.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.77
39.79
42.89
42.89

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо