emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Жовтня 2017 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій обл 1646

Сьогодні питання залучення молоді на державну службу набуло значної актуальності. Адже без оновлення її кадрового потенціалу та залучення молоді неможливе подальше зростання та розвиток інституту державної служби.
Законом України «Про державну службу» визначено, що у державних органах з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби може здійснюватися стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, строком до шести місяців.
Наказом Головного територіального управління юстиції у Хмельницький області від 09 березня 2017 року №108/09 затверджено Порядок стажування громадян з числа молоді в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області.
Зокрема, Порядком визначено, що громадяни України віком до 25 років, які є студентами третього і вище курсів вищих навчальних закладів за спеціальностями галузі знань «право» або отримали вищу освіту у галузі знань «Право» та не перебувають на посадах державної служби, можуть пройти стажування у структурних підрозділах Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.
Стажування молоді проводиться у вільний від навчання (роботи) час в межах робочого часу працівників структурних підрозділів Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.
Якщо бажаєте пройти стажування Ви повинні написати заяву або у разі наявності погодження з вищим навчальним закладом, студентом якого Ви є, стажування оформляється наказом управління.
Стажування молоді може також здійснюватись з ініціативи начальника управління, його заступників, керівників вищих навчальних закладів, молодіжних громадських формувань та інших осіб.
Бажаючі пройти стажування також мають можливість скористатися електронним сервісом «Он-лайн будинок юстиції». Для цього необхідно зайти на сайт Міністерства юстиції України, обрати банер «Он-лайн будинок юстиції», вибрати рубрику «Соціальний ліфт» та вкладку «Стажування» (https://online.minjust.gov.ua/sotsialnyj-lift/), заповнити анкету, де вказати відомості про себе, освіту, досвід роботи (якщо є), знання іноземних мов, обрати бажане місце стажування та написати мотиваційного листа.
Варто зазначити, що стажування молоді в органах юстиції дозволить отримати практичний досвід роботи в державному органі, усвідомити правильність вибору професії юриста та розглянути перспективу кар’єри державного службовця. Особи, які пройшли стажування, демонструють більш високий рівень знань, вмінь та навичок в професійній діяльності, що дозволяє їм успішно проходити конкурсні відбори на зайняття вакантних посад державної служби в системі органів юстиції.
Запрошуємо Вас долучитись до команди юстиції!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 02.08.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.1
41.13
44.33
44.35

Архів новин

<<Серпень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо