emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Травня 2018 Офіцер командування військової частини А4239 1518

Понад місяць, починаючи з березня у військовій частині А4239, що у місті Хмельницькому, проводилися збори резервістів оперативного резерву першої черги. З нагоди їх завершення 25 квітня у військовій частині А4239 відбулися урочистості.
Самі збори проводилися, як на базі військової частини, так і на військовому полігоні, що дало змогу військовим-резервістам удосконалити свої військові вміння, отримати нову спеціальність, посаду, чергове військове звання, отримати навички володіння сучасним озброєнням та військовою технікою.
Резервісти пройшли ряд теоретичних і практичних занять, виконали вправи стрільби зі стрілецької зброї та підвищили свій професійний рівень за новими стандартами.
На час проведення зборів резервістів було поставлено на усі види військового забезпечення, без втрати попереднього місця роботи та було нараховано фінансове забезпечення, в залежності від звaння тa посaди кожен отримaв від 6 до 9 тисяч гривень.
Завершальним етапом зборів стало проведення тактичних навчань, під час яких було оцінено ступінь підготовленості як індивідуально кожного, так і ступінь злагодженості дій підрозділів в цілому.
Резервісти, що пройшли програму зборів, вже повертаються додому. Позаду – курс напруженого навчання на військовому полігоні, стрільби, участь у тактичних навчаннях. Навчальний процес для воїнів оперативного резерву був організований максимально насичено та інформативно. Кожен із резервістів під час навчання взяв щось нове для себе.
Командування частини подякувало особовому складу оперативного резерву за високий рівень військової дисципліни, ініціативнісь, старанність та проявлений професіоналізм, а також відзначили кращих військовослужбовців грамотами і цінними подарунками.
Капелан військової частини А4239 ієрей Артем Капиця помолився за українське військо, благословив і окропив увесь особовий склад свяченою водою та висловив слова вдячності за готовність боронити свою державу і виконувати конституційний обов’язок.
У ході проведення зборів ряд резервістів виявили бажання проходити військову службу за контрактом у нашій військовій частині.
Військова частина А4239 запрошує чоловіків, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 10.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.77
39.79
42.89
42.89

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо