emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
8 Серпня 2018 Наталія 683

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Хто працюватиме в Україні за 100 євро, якщо в Польщі платять 600?
Лідер Радикальної партії розповів, як подолати бідність. Політик зазначив, що українська економіка має великий потенціал, проте її вбиває застаріла сировинна модель.

«Сьогодні Україна - це країна величезних можливостей для росту, ми даремно себе недооцінюємо. Такий ринок, як український — це величезний ринок, за який бореться кожна країна. А ми, дураки, самі внутрішній ринок віддаємо. А коли наших виробників національних пресують у Європі чи ще десь, наш уряд, влада, у рот води набрала — не захищають», - зазначив депутат.

Олег Ляшко вважає, що припинивши контрабанду, та зупинивши корупцію, він побудує міцну економіку та забезпечить достойний рівень життя українцям.

«У нас немає потреби ходити по всьому світі побиратися за грошима. Süddeutsche Zeitung, німецька газета, сьогодні публікує розслідування: 5 мільярдів доларів, як мінімум, щороку крадуть на митниці. Це у 2,5–3 рази більше за кредити МВФ, за які нам кажуть ціну на газ піднімуть, землю хочуть продати. Ми перекриємо цю контрабанду. Тому, що я хочу, щоби ці п’ять мільярдів пішли до бюджету. Тому, що мої виборці це українці, які хочуть жити в Україні та достойно заробляти, а не тікати з України, бо не бачать майбутнього» — обурився політик.

Причина масової трудової міграції українців, на думку лідера Радикальної партії, у неефективній економіці. Ключ до успіху – виробництво продукції з високою добавочною вартістю і відмова від продажу сировини.

«Головні ліки від втечі робочої сили — це зміна економічної політики. Припинити торгувати сировиною. У 2017–2018 маркетинговому році 40 мільйонів тон зерна продали, заробили 3 мільярди доларів. Продали б не зерно, а хоча б борошно, заробили б не 3 мільярди, а 13. От і відповідь. Нам Євросоюз 600 мільйонів євро пропонує, і каже: дайте нам ліс. Вихід один: радикальна зміна економічної політики та підвищення добробуту через підвищення зарплат. Підвищення продуктивності праці, модернізація, зниження енергозатратності, зниження податків, сприятливий інвестиційний клімат; державна політика підтримки національного виробника всередині країни — наш закон «Купуй українське, плати українцям!», і назовні — наш закон, про експортно-кредитне агентство. От за що ми боремося. Оце — ключ до розвитку країни», — підсумував лідер Радикальної партії.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо