emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Квітня 2021 Пресофіцер 19 ракетної бригади "Свята Варвара" Олексій Наконечний 1740

В 19 ракетній бригаді Свята Варвара продовжується вакцинація проти COVID-19.
Це вже третій день вакцинації ракетників, оскільки кількість бажаючих отримати щеплення від коронавірусної інфекції COVID-19 значно перевищує спроможність мобільних груп лікарів Координаційного центру вакцинації. Понад 60% особового складу ракетної бригади виявили бажання вакцинуватися задля досягнення колективного імунітету, підвищення бойової готовності та захисту своїх родин від можливого поширення небезпечної інфекції.
Однак такою ситуація була не одразу, задовго до початку вакцинації у бригаді було проведено опитування і складено списки особового складу, який виявив бажання отримати щеплення. На той час більшість військовослужбовців з різних причин мали негативне ставлення до цього превентивного заходу і відмовилися від щеплення. Але після проведення інформаційно-розяснювальних заходів щодо необхідності досягнення колективного імунітету, його користі в такий складний епідеміологічній ситуації та особистого вакцинування командування 19 ракетної бригади Свята Варвара значна частина особового складу ракетників змінила своє відношення та погодилась на отримання щеплення.
Третій день лише розпочато, а вже понад дві сотні солдатів, сержантів, офіцерів та працівників ракетної бригади вже вакциновано.
До вакцинації військовослужбовці залучаються лише за добровільною особистою згодою, жодний примус у цій справі недопустимий. Якоїсь спеціальної підготовки не потрібно, кожен бажаючий перед вакцинацією проходить медичний огляд і після отримання щеплення годину спостерігається під наглядом лікарів. Завдяки вакцині у рази знижується вірогідність захворіти на гостру респіраторну інфекцію COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Навіть у випадку, коли прищеплена людина все ж захворіє, завдяки набутому імунітету, недуга протікатиме в легкій формі або ж узагалі безсимптомно. Командування та медичний персонал 19 ракетної бригади Свята Варвара радять воякам не зволікати та зробити щеплення від такої страшної та смертельно небезпечної хвороби як коронавірусна інфекція COVID-19. Адже лише виробивши колективний імунітет ми не допустимо зривів виконання бойових завдань та отримаємо справді безпечне для всіх середовище.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 11.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.77
39.79
42.89
42.89

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо