emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Липня 2021 Пресслужба ХОССЦ 1453

ХОССЦ: приклад успішної співпраці з Національною службою здоров'я України.

Програма медичних гарантій Національної служби здоров'я України (НСЗУ) охоплює первинну, спеціалізовану та високоспеціалізовану, екстрену, паліативну допомогу, реабілітацію, допомогу при вагітності і пологах, а також вакцинацію від COVID-19. Загалом держава оплачує практично всі важливі медичні послуги, на які в пацієнта є направлення і які може надати медичний заклад, що має договір з НСЗУ.

Отримати медичні послуги безкоштовно можна лише за електронним направленням від лікаря і лише в тих закладах, які мають договір з НСЗУ на надання саме тих послуг, які вам потрібні. Електронне направлення може надати як сімейний лікар, так і профільний фахівець залежно від виду медичної допомоги, яка вам потрібна. Національна служба здоровя підписує договори на певні пакети медпослуг лише з тими закладами, які мають необхідних спеціалістів, обладнання, ліки та витратні матеріали, аби надати ефективну допомогу пацієнтам.

КНП Хмельницький обласний серцево-судинний центр заключив з НСЗУ договори на такі пакети медичних послуг (станом на червень 2021 року):
- Медична допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах (профілактика, спостереження, діагностика, лікування та медична реабілітація)
- Стаціонарна допомога дорослим та дітям без проведення хірургічних операцій
- Хірургічні операції дорослим та дітям в умовах стаціонару
- Медична допомога при гострому інфаркті міокарда

Загалом, реформа охорони здоровя є пацієнтоорієнтованою. Кошти пішли за пацієнтом і пацієнт самостійно обирає заклад для обстеження та лікування.

А для нас, як надавачів медичних послуг, фінансування стало прозорим, чітким і зрозумілим. Ми почали розуміти і планувати, скільки коштів можемо витратити на матеріально-технічну базу, на розширення своїх діагностичних та лікувальних можливостей. І це не лише зміни у фінансуванні.

Змінюється і ставлення до пацієнта, до протоколів надання допомоги. До прикладу, наш колектив вирішив орієнтуватися на міжнародні протоколи і наближати надання медичної допомоги нашим пацієнтам до європейських стандартів. Адже маємо для цього всі умови сучасне обладнання, новітні технології, багаторічний досвід, висококваліфікованих фахівців!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо