emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Липня 2021 Пресслужба ХОССЦ 1119

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Про лікарську професійну етику і професійні стандарти журналістики...

12 липня 2021 року інтернет-виданнями Суспільне Поділля та Суспільне|Новини було оприлюднено статтю Першу операцію ендоваскулярної судинної хірургії виконали у Хмельницькому. Йшлося про те, що саме зараз хірург обласної лікарні Олександр Коломієць провів перше подібне втручання в Хмельницькій області, наводились розповіді п.Коломійця, що на Хмельниччині подібні операції досі не виконували і ми проводимо вперше в нашій області ці операції.

З метою надання обєктивної інформації ми звернулись до Суспільного з поясненнями, що подібні операції почали виконувати у Хмельницькій області у 2004 році з моменту створення у обласній лікарні спеціалізованого відділення кардіо- і ендоваскулярної хірургії та інтервенційної радіології. Отже, інформація, яка поширюється є недостовірною, а заяви про першість п.Коломійця неправдивими.

Наразі отримали відповідь від Суспільного, де вони перепрошують за допущені помилки і обіцяють все виправити.

Status quo відновлено. Але
Подібна ситуація є однозначно неприйнятною.
Існує лікарська професійна етика. Не може один лікар абсолютно незаслужено привласнити здобутки інших та власними неетичними заявами нівелювати 17 років роботи цілого колективу.
Існує хірургічна етика та взаємоповага.
Існують професійні стандарти журналістики.

Ми постійно підтримуємо дружні та професійні відносини з лікарями, адміністрацією Хмельницької обласної лікарні. Ми вважаємо обласну лікарню флагманом медицини в Хмельницькій області та Україні. І точно не претендуємо на абсолютну ексклюзивність Але й применшувати надбання колективу КНП "Хмельницький обласний серцево-судинний центр" в ендоваскулярній хірургії ми не дозволимо.

Ми завжди відкриті до співпраці!
Бажаємо лікарям професійного зростання, журналістам цікавих (та перевірених) матеріалів, а всім міцного здоровя!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо