emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Серпня 2021 Пресслужба ХОССЦ 2468

Велоергометрія (ВЕМ) діагностичний метод електрокардіографічного дослідження, який виконують на велоергометрі (спеціальному різновиді велотренажера, який здатен точно дозувати навантаження).

Основа методики - порівняння даних, отриманих після ЕКГ, а також вимірювань артеріального тиску пацієнта в стані спокою, в процесі поступового збільшення фізичного навантаження і після її закінчення.

️Велоергометрія найбільш оптимальний спосіб оцінки важкості наявних захворювань серця і судин, а також раннього виявлення їх прихованих ознак. Обстеження можуть пройти різні категорії пацієнтів. Наприклад, за допомогою тесту можна визначити ступінь ішемічної хвороби серця, функціональний клас стенокардії у людей з больовим синдромом, що виникають в результаті фізичного навантаження.
Рекомендується проводити велоергометрію для ранньої діагностики захворювань у людей з групи ризику: які страждають на артеріальну гіпертензію, з підвищеним рівнем холестерину, курців.

Навантажувальний тест проводять і здоровим пацієнтам після 30 років, які вперше вирішили зайнятися фітнесом, - для визначення оптимального фізичного навантаження.

У КНП Хмельницький обласний серцево-судинний центр велоергометрія проводиться кваліфікованими лікарями функціональної діагностики, які пройшли спеціальне навчання і мають значний практичний досвід з проведення обстежень такого типу за допомогою обладнання експертного рівня, що гарантує отримання максимально точних і достовірних результатів.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо