emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Листопада 2021 Ела 1254

Мельницька Е.В., студентка 2 групи, 2 курс, Буковинського державного медичного університету
Цисар Ю.В., асистент кафедри акушерства та гінекології, Буковинського державного медичного університету
Що потрібно знати про екстренну контрацепцію?
Кожен з тих хто живе статевим життям і поки що не планує дітей,турбується про те щоб це не відбулося раптово. Та інколи буває так,що різні методи контрацепції підводять,наприклад під час статтевого акту чоловік розуміє ,що презерватив розірвався ,в цей момент потрібно задуматись про екстренну контрацемцію.
Цей метод є попередженням небажаної вагітності протягом 48 годин після незахищенного статевого акту. При суворому дотриманні правил їх використання,ефективність 95%.Та головне знати при яких випадках його використовувати.
Користуються ним в декількох випадках.
А саме:якщо під час статевого акту презерватив розірвався, при неправельному прийомі таблеток, незахищенний статевий акт, неправильне використання контрацепції, сексуальне насильство.
Та памятайте як саме користуватись методом екстренної контрацепції . Деякі жінки використовують данний метод як регулярний метод конрацепції, що є НЕДОПУСТИМИМ.
НЕ МОЖНА використовувати його частіше 2-х разів на рік.
Побічні ефекти при застосуванні препарату екстренної контрацепції можуть будети такими:нудота,
блювота, незначний вагінальні виділення, стомлюваність, нагрубання молочних залоз, порушення менструального циклу.В залежності від методу екстренної констрацепції та організму жінки, побічні ефекти зменшуються або проходять протягом двoх днів.
Протипокази до використання екстренної контрацепції: серцево судинна патологія, порушення мозкового кровообігу, гостра мігрень, зайва вага, тромбоемболії, хвороби печінки.
Будьте обережні у разі самостійного використання препаратів екстренної контрацепції!
Хоч цей метод і можна назвати високонадійним, проте він досить небезпечний при неправильному чи частому його використанні.
Головне ,що треба знати про екстренну контрацепцію це те,що вона створенна тільки як метод крайнього випадку.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.72
39.74
42.23
42.25

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо