emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Грудня 2021 Військова частина 3053 Нацгвардії уцкраїни 1539

Гвардійці у Камянці-Подільському знайшли та повернули власниці загублену обручку
Протягом вихідних та святкових днів, що минули, нацгвардійці військової частини 3053 продовжували нести службу з охорони громадського порядку у містах Хмельницький та Камянець-Подільський, забезпечуючи безпеку та спокій громадян.
У цей період мали місце попередження патрульними нарядами кількох кримінальних та низки адміністративних правопорушень.
Однак, не обійшлося у свята й без приємностей. Завдяки оперативним та професійним діям гвардійського патруля, одна з мешканок Камянця-Подільського отримала назад свою дорогоцінну річ загублену обручку.
Цей випадок жінка вважає справжнім Різдвяним подарунком.
А сталося це так: в один з Різдвяних вечорів на планшет гвардійського автопатруля надійшло повідомлення про те, що громадянка просить про допомогу у пошуку дуже важливої та коштовної для неї речі золотої обручки, яку вона загубила кількома годинами раніше на вулиці.
Прибувши на вказане місце, де, орієнтовно, камянчанка могла загубити коштовність, гвардійський наряд одразу приступив до пошуків та невдовзі, за допомогою металошукача, вдалося знайти обручку.
Жінка, що так швидко отримала назад свою коштовність, висловлює щиру вдячність гвардійцям, оскільки, як стверджує, самотужки ніяк не змогла б цього зробити, а річ для неї є надзвичайно важливою та дорогою, і вважає це справжнім дивом за таких складних зимових погодних умов,на велелюдній міській вулиці знайти таку маленьку, але дорогоцінну для неї річ .
Тож дива трапляються, а іноді й з допомогою нацгвардійців!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо