emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Січня 2022 Військова частина 3053 Нацгвардії уцкраїни 1500

Молодим гвардійцям у Хмельницькому вручили зброю
Вручення зброї є важливою подією у житті кожного військового. Вона символізує звязок поколінь та особисту відповідальність одночасно.
6 січня на плацу військової частини 3053 пройшли урочистості з нагоди вручення стрілецької зброї військовослужбовцям строкової служби, які нещодавно склали Військову присягу.
Вручення зброї є важливою подією у житті молодих солдатів. В подальшому військовослужбовці батальйону з особистою зброєю в руках будуть проходити навчання, виконувати вправи стрільб, а також службово-бойові завдання увесь період служби.
Командири підрозділів, які вручили гвардійцям їх штатну зброю, привітали бійців та проінструктували щодо заходів безпеки й правил поводження зі зброєю.
Зброя це символ мужності, гідності та відповідальності. Попереду у вас багато випробувань. Бажаю, щоб ваша зброя служила вам лише в навчанні і не довелося її застосовувати в бойовій обстановці, - зазначив тимчасово виконуючий обовязки заступника командира по роботі з особовим складом старший лейтенант Ярослав Бігус.
Радіють та хвилюються у такий важливий день і самі новобранці.
Сьогодні ми отримали свою особисту бойову зброю. Я дуже чекав цієї події, адже вона означає, що відсьогодні я є повноцінним воїном, - ділиться солдат строкової служби Владислав Світловський. Для мене зброя є символом мужності та гідності, тому ставитимусь до неї, як і до завдань, які виконуватиму зі своєю зброєю, дуже серйозно та відповідально. Протягом багатьох тижнів ми готувалися, вивчали будову та правила поводження з бойовою зброєю, яка на увесь період служби буде нашою особистою, тому повністю готовий виконувати завдання за призначенням як військовослужбовець Національної гвардії України.
Це честь для мене і для моїх товаришів служити зі зброєю.
Цей урочистий день та церемонія вручення бойової зброї, що символізує початок справжньої військової служби, за словами самих солдатів, запамятається їм на все життя, а подальше навчання та вдосконалення у бездоганному володінні зброєю відточуватимуть щоденно упродовж всього періоду строкової військової служби.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо