emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Січня 2022 Військова частина 3053 Нацгвардії уцкраїни 1841

Захопився стрільбами у Нацгвардії
З метою підвищення рівня виучки особового складу, у військовій частині 3053 Західного оперативно-територіального обєднання Національної гвардії України відбулися заняття з вогневої підготовки з особовим складом стрілецьких рот.
Стрілецькі тренування та виконання вправ навчальних стрільб особовим складом відбувалися на військовому стрільбищі одного з полігонів поблизу міста, де гвардійці вправлялися у стрільбі з пістолета Макарова.
Як зазначає старший керівник стрільби, заступник командира частини майор Віталій Сторожук, під час вогневої підготовки навчальних стрільб, у воїнів формується майстерність у діях зі зброєю, в тому числі при веденні прицільного вогню. Під час стрільб військові формують психологічну стійкість, впевненість у собі, при діях, максимально наближених до бойових, впевненість у своїй зброї, а також виховують переможний дух за будь-яких обставин.
20-річний Володимир Кравчук, з міста Кропивницький, ще кілька місяців тому, коли був призваний на строкову військову службу, й уявити не міг, що військова справа так захопить його. Особливо закохала в себе, як зізнається, зброя, та все, що повязане з нею. Тому з нетерпінням чекав своїх перших стрільб, які, після ретельної підготовки та занять, вдалося успішно виконати.
Сьогодні разом зі своїми товаришами, з якими прийшли до війська, стріляв вже у складі підрозділу.
Почуваюся на військовому стрільбищі досить впевнено, адже з нами наші досвідчені інструктори, які, окрім високої фахової майстерності, мають ще й бойовий досвід в районі проведення ООС, - ділиться солдат Володимир Кравчук. З такими наставниками нічого не страшно, все зрозуміло, можна у будь-який момент запитати, попросити про допомогу, якщо потрібно. Хочеться бути схожим на них, теж стати професіоналом, якнайшвидше навчитися досконало володіти зброєю, тобто бути повноцінним воїном, готовим, у разі потреби, одразу взяти до рук свою зброю і виконувати завдання нарівні з іншими. Хочу, щоб на мене можна було розраховувати як на бійця й надійного товариша у будь-яких, в тому числі бойових, умовах. Тому з задоволенням приступив сьогодні до всього, що тут відбувається, і в подальшому планую стати висококласним стрільцем. Впевнений, у Нацгвардії мене навчать всьому швидко та якісно. Перші кроки у цій важливій справі зроблено минулого тижня, тоді ми вперше в житті стріляли. Сьогодні ж і я, і мої інструктори, ще більше задоволені результатом!
Хлопець опановуватиме військову справу й з дня на день ставатиме все більш впевненішим, сильнішим і мужнім воїном, здобуватиме необхідні для гвардійця знання та опановуватиме потрібні навички Але вже зараз зізнається: всерйоз налаштований на те, аби повязати своє майбутнє з Нацгвардією, як професійний військовий аби продовжувати захищати свою Батьківщину, уклавши контракт.
Марина Березюк
Фото автора

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо