emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Липня 2022 Ольга Поліщук 1184

6 громад Хмельниччини, за сприяння регіонального відділення АМУ, отримали гуманітарну допомогу від благодійників.

До складу Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України входить 45 громад-членів. Під час повномасштабного вторгнення рашистів на територію України РВ почало курувати допомогу благодійників, допомагати громадам взаємодіяти між собою для налагодження гуманітарної роботи та самостійно формувати вантажі із найнеобхіднішого для областей, що постраждали від вторгнення окупантів.

Перебуваючи у постійному звязку з громадами та розуміючи проблеми з якими зіштовхуються органи місцевого самоврядування виконавча дирекція регіонального відділення АМУ завжди шукає шляхи допомоги громадам-членам.
Сьогодні кожен із нас має робити максимум, щоб наближати перемогу чи допомагати тим, хто найбільше постраждав від агресії рф. Хоч раніше гуманітарна допомога була зовсім не нашим профілем, зараз охоче беремося за цю справу та усім колективом допомагаємо зробити так, щоб її отримали ті, хто потребує. Щиро вдячні благодійникам, які надають речі першої необхідності. Ваш вклад надзвичайно великий - підсумувала в.о. виконавчого директора Хмельницького РВ Асоціації міст України Тетяна Крупа.

Так, на запит РВ відгукнулася Хмельницька обласна громадська організація Обєднання правників Злагода в особі керівника - Володимира Кушніра. Зокрема, благодійники запропонували гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, що знайшли прихисток у громадах області.
Ми дуже вдячні колективу ХО громадської організації Злагода та її керівнику Володимиру Кушніру за допомогу. Завдяки вам ми змогли допомогти забезпечити важливими побутовими речами 6 громад краю, які прийняли тисячі переселенців. Впевнені, що це добро повернеться вам сторицею - звернулася із словами подяки Тетяна Крупа.

Гуманітарну допомогу, яка складалася із побутової хімії для дорослих та малюків, жіночих засобів гігієни, дитячих підгузків, сезонного жіночого і чоловічого одягу та взуття для дорослих і малечі, дитячого харчування для різного віку (суміші, каші, овочеві та фруктові пюре), іграшок, постільної білизни, рушників, ковдр було розподілено між 6-ма громадами краю.
Вантажі було доставлено у Староушицьку, Віньковецьку, Летичівську, Грицівську, Сатанівську селищні громади та в Лісовогринівецьку сільську громаду.

Ми вдячні, що попри те, що опір українського народу повномасштабній навалі російських окупаційних військ триває уже більше 4 місяців, досі знаходяться ресурси, щоб допомагати громадам, які стали тилом і приймають у себе людей, що змушені були покинути домівки. Ця допомога дуже важлива для нас. Від усіх переселенців дякуємо регіональному відділенню АМУ та керівнику ХО ГО Злагода Володимиру Кушніру. Нехай це добро повернеться до вас. Разом переможемо! - подякував голова Летичівської селищної ради Ігор Тисячний.
Дякуємо ГО Злагода та її керівнику за надану допомогу. Справді, усі ці речі зараз дуже необхідні українцям, які, втікаючи від війни, залишилися без найелементарніших побутових речей. Також хочемо подякувати і регіональному відділенню Асоціації міст України. Багато років ми пліч-о-пліч працювали над розвитком місцевого самоврядування, відстоювали інтереси громад, боролися за їх фінансову спроможність, а сьогодні, реагуючи на виклики війни, ви взяли на себе і гуманітарну допомогу та доводите, що спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики та перемогти - звернувся із подякою Сатанівський селищний голова Альберт Собков.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо