emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
8 Лютого 2023 Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Київ)) 866

Яким би чорним, темним та великим не було зло, на нього обовязково знайдеться протидія. І такими Воїнами Світла та Добра стали наші ЗСУ.
️Проте їм теж потрібна підтримка! Що стосується споживання кредитних послуг військовослужбовцями, теж є карт-бланш.
ℹ️ На період дії воєнного стану та упродовж трьох місяців після його припинення або скасування діють додаткові вимоги до банків та інших фінансових установ.
Про що мова? Банки, небанківські фінансові установи та колекторські компанії під час врегулювання простроченої заборгованості зобовязані дотримуватися додаткових вимог щодо етичної поведінки.
Зокрема, не взаємодіяти за власною ініціативою зі споживачем, що належить до захищеної категорії, та з його близькими особами.
До категорії захищених осіб віднесено:
️ військовослужбовці Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів спеціального призначення, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального звязку та захисту інформації України, які проходять військову службу на території України;
️ військовослужбовці, які стали особами з інвалідністю внаслідок захворювання, пов'язаного з проходженням військової служби, чи внаслідок захворювання після їхнього звільнення із військової служби, пов'язаного з проходженням військової служби;
️ члени сімей військовослужбовців, які загинули, померли чи пропали безвісти;
особи, які перебувають у полоні або з якими втрачено зв'язок, зниклих безвісти.
Детальніше ща посиланням:
https://centraljust.gov.ua/.../znaysvoipravakrediti...

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо