emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Березня 2023 Олена Копанчук 285

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Справжній гуманітарний подвиг від партнерів з Польщі
Вже рік українці виборюють свої кордони. Тисячі російських наступів, сотні ракетних обстрілів, ворог завдає ударів і на передовій і по цивільних обєктах. Військові живуть за графіком 24/7: одні обороняють країну, інші ліквідовують наслідки. Але ціль одна вистояти та перемогти. Війна продовжується, а тому є завжди актуальною потреба у зброї, амуніції, генераторах, медичних засобах
Народна депутатка України Олена Копанчук постійно на звязку з військовими та місцевою владою, тому як ніхто знає про потреби, які негайно потрібно вирішити на окрузі. В рамках групи міжпарламентських звязків, працювала над спільним проектом з Урядом Польщі щодо надання допомоги для забезпечення вкрай необхідними речами захисників і рятувальників, а також безперебійної роботи критичної інфраструктури.
Як зазначила народна обраниця: Моїм першочерговим завданням було донести польським колегам важливість безперебійної роботи ремонтних баз, тому забезпечення військових частин потужними генераторами стало основним завданням, а також не менш важливим - засобами захисту для рятувальників, це ті, про кого мусимо дбати насамперед, бо вони також постійно у зоні ризику..
Завдяки плідній роботі відповідь польської влади була миттєвою. Крім того, вони значно доповнили гуманітарний вантаж. До України надійшло більше 100 тонн допомоги: потужні генератори, засоби захисту та взуття для рятувальників, шоломи, мікрофонні гарнітури, радіотелефони, теплі ковдри, тактичні аптечки, медичні засоби.
Вже здійснено візити у місця, де потреба у генераторах найбільша. Прикордонники, ряд критичних та комунальних обєктів отримали допомогу. Також, потужним генератором забезпечили ремонтну базу Шепетівщини. Але розподілено ще не все. Тому решта позицій відправиться до лікарень та шкіл, а отримана амуніція, медикаменти та допоміжні засоби отримають рятувальники у найгарячіших точках.
Підтримати кожного, хто обороняє країну та бореться з наслідками російських атак - першочергове завдання для нас. Щиро вдячні польському народу і владі за таку дієву допомогу, що надається фактично з перших днів війни. Ставлення Польщі до України це гуманітарний подвиг. Кожний українець цінує це і розуміє. Дякую, Польщо, що Ви з нами!", - подякувала Олена Копанчук.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо